MENIU

S-a îmbrăcat sexy în avion, un alt pasager a ciupit-o de fund. Ce i-a zis compania aeriană a şocat-o

Chelsea Schiffel, o tânără de 15 ani din SUA, a avut parte de un episod bizar în timp ce călătorea cu avionul cu mama ei. Galeria Foto.

Fata a recunoscut mai mulţi amici pe locurile din faţă ale aeronavei şi a mers să-i salute. S-a întors, ulterior, la scaunul ei, apoi a plecat din nou la prieteni. A făcut mai multe ture între locul ei din avion şi respectivii cunoscuţi, iar de câte ori se ridica de pe scaun, se apropia, din cauza spaţiului îngust, de bărbatul de lângă ea. La un moment dat, Chelsea a simţit că bărbatul a ciupit-o de fund. I-a spus totul mamei ei, care s-a plâns stewardeselor.

După aterizare, cele două, mamă şi fiică, au făcut o plângere oficială către compania aeriană, în care au precizat că stafful din avion nu le-a protejat de bărbatul dubios.

Răspunsul companiei le-a şocat pe cele două: "Personalul nostru, dar şi alţi pasageri ne-au confirmat că dvs şi fiicei dvs vi s-a permis să vă mutaţi pe alte locuri. De asemenea, fata dvs a mers des către alţi pasageri din avion şi s-a aplecat spre un alt vecin de scaun. Tânăra purta pantaloni foarte scurţi. Nu am găsit nicio dovadă că personalul din avion v-a neglijat".

Concluzia este clară: vestimentaţia fetei de 15 ani este de vină pentru incident. Cum era fata îmbrăcată, în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
avion tânără