MENIU

S-a dus la medic pentru o intervenție la nas și de atunci coșmarul ei pare fără de sfârșit

O studentă din Iași trăieşte un adevărat coşmar, după ce a suferit trei intervenţii chirugicale ratate, pentru care a mai plătit şi 2 mii de euro. Tânara îl acuză pe medicul estetician că a desfigurat-o.

Coşmarul studentei de 26 de ani a început în vara anului trecut, când a fost operată la nas pentru deviaţie de sept. Până în luna iunie a acestui an, fata a mai fost operată de două ori, însă rezultatele sunt dezastruoase. Nasul este plin de cicatrici, iar tânăra nu poate respira bine, nu simte mirosurile decât dacă sunt extrem de puternice, iar deviaţia de sept tot nu a fost remediată. Ba, mai mult au mai apărut şi alte complicaţii. Pe ochiul stâng i-a apărut o pată care îi afectează vederea.

"Dintr-o simplă operaţie s-a transformat într-o succesiune de operaţii care mi-au distrus viaţa. Mi-a spus că cel mai bine ar fi să nu mai fac o a patra intervenţie nici dup[ un an sau doi, ci mai degrabă să recurg la proceduri cu grăsime proprie. Şi mi-a zis oricum că nu că nu ar acoperi în totalitatea acest lucru, deci ar fi ceva pentru ameliorare , dar până atunci să camuflez cu lucruri feminine, gen fond de ten, make-up professional.", a spus studenta.

Medicul care a operat-o pe tânară neagă acuzatiile şi susţine ca operatiile chirurcale au decurs bine, dar ca este nevoie de timp pentru ca tóate cicatricile sa se vindece.

"Modalitatea ei de cicatrizare a fost anormală. Noi modificăm scheletul pe dedsut, iar pielea se comportă uneori anormal. I-am explicat ce şi cum că orice cicatrice este de lăsat un an şi după să se facă ceva pentru ea daca mai e nevoie. Ea nu a avut răbdare. Este un accident la care ea nu are nicio vină, cum nici eu nu am.", spune RADU BUDURA, medic plastician Spital Sf Spiridon.

Tânara a depus plângere la Spitalul “Sf Spiridon”, iar o sesizare va fi trimisa şi la Colegiul Medicilor din Iaşi.

Mai multe articole despre:
operaţie Iaşi studenta