MENIU

S-a aruncat de la etajul 9 cu copilul în braţe. Au murit amândoi. Motivul este şocant!

S-a aruncat de la etaj cu copilul în braţe. Motivul este şocant!

O femeia, în vârstă de 33 de ani, s-a aruncat în gol de la etajul 9 al blocului în care locuia. Motivul este şocant: o intervenţie estetică nereuşită la nas. Femeia a decis să se sinucidă cu fiul său în vârstă de 8 ani, dormind în braţe. Incidentul s-a dovedit a fi fatal pentru amândoi.

Potrivit prietenilor, femeia susţinea că o operație estetică la nas i-a distrus viața. Anna Ojigova, din Rusia, Omsk, a devenit depresivă în urma unei operații de rinoplastie. Femeia era de părere că operația estetică la nas i-a lăsat nările prea largi și din această cauză, spunea ea, nasul ei arăta precum un rât de porc.

Prietenii femeii au declarat că starea ei depresivă a fost accentuată de soțul său care râdea de nasul ei și imita sunetele scoase de un porc de fiecare dată când o vedea, amintindu-i de efectele operației estetice nereușite. Femeia s-a despărţit de soțul său și a luptat pentru custodia copilului. Totul a condus spre depresie.

Tânăra i-ar fi scris unei prietene pe o rețea de socializare: "Chirurgul m-a convins că nasul meu nu mi se potrivește. Sunt influențabilă și m-a convins. Spunea că ar schimba forma cu doar un milimetru. Dar acum nu mai pot zâmbi. Nările mele sunt atât de mari încât arăt ca un porc. Zâmbetul meu este acum ca un rânjet pentru că a îndepărtat mușchi de deasupra buzei și a schimbat ceva. Soțul meu grohăie când mă vede".

Mai multe articole despre:
copil mamă etaj aruncat