MENIU

Rusoaicele detașate în Ucraina, folosite ca sclave sexuale pentru ofițeri de rang înalt! Mărturia cutremurătoare din infern: ce PEDEPSE se aplicau celor care refuzau

Rusoaică /Profimedia

Dezvăluiri cutremurătoare despre soarta rusoaicele detașate în Ucraina. Potrivit mărturiilor venite chiar din rândul acestora, femeile erau folosite ca sclave sexuale pentru ofițerii de rang înalt. 

O rusoaică care a servit în Ucraina spune că femeile medic din unitatea sa au fost folosite ca sclave sexuale pentru ofițeri de rang înalt, relatează Ziare.com care citează businessinsider.com.

Potrivit mărturiilor sale, acestea au fost transformate în "soții de teren" care trebuiau să gătească și să facă curat pentru ofițerii de pluton, precum și să le "facă pe plac" din punct de vedere sexual.

Ea a spus că ofițerii au încercat să o convingă să fie una dintre aceste soții de teren pentru un colonel, dar a refuzat. Drept urmare, comandanții au primit ordin să o "pedepsească sever".

"Timp de o lună am trăit doar afară. Când alții își petreceau noaptea în corturi și case, eu dormeam pe jos, lângă drum, într-o pădure mică... Au vrut să mă rupă pentru ca eu să accept să mă culc cu colonelul", povestește femeia.

Mai mult, ea a spus că a văzut cum militarii au încercat să "plaseze" alte 7 femei la comandanți de pluton.

O femeie care a fost pusă să fie "soție de campanie" a rămas cu handicap permanent după ce ofițerul a împușcat-o în timp ce era beat, a declarat aceasta. "Au aranjat totul ca să pară că ucrainenii au făcut-o", a completat rusoaica.

Alte femei membre ale serviciului au fost forțate să se culce cu mai mulți bărbați, a spus ea.

În plus de asta, pedepsele făceau parte din viața militară în Ucraina, a mai spus femeia soldat. 

De "tratamente speciale" aveau parte nu doar rusoaicele, ci și rușii care nu doreau să lupte pe front.

Pedepsele în cazul acestora includeau dezbrăcarea lor și obligarea să stea în subsoluri reci, pline de șobolani. Dacă acest lucru nu funcționa, soldații erau puși să sape și să se culce în propriile lor morminte, fiind apoi acoperiți de pământ. Liderul unității "trăgea apoi la întâmplare în jurul mormântului", a mai spus femeia care s-a oferit voluntară pentru războiul din Ucraina după ce anterior a servit în armata rusă până în 2017.

 

Mai multe articole despre:
rusoaice ucraina sclave sexuale rusi ofiteri