MENIU

Rusia: 5 oameni înarmați au tras focuri de armă la un concert! Bilanț provizoriu: 40 MORȚI și peste 100 de răniți

Bilanțul tragediei de la centrul Crocus se ridică la cel puțin 40 de morți și 100 de răniți. Foto/Profimedia

Imaginile momentului vin din Rusia, acolo unde un atac armat a avut loc cu puțin timp în urmă. Din primele informații ar fi vorba de 5 indivizi care au deschis focul la întâmplare, la un concert. Sunt cel puțin 40 morți și peste 100 de răniți, din primele informații. 

Bărbați înarmați în uniforme de luptă au tras focuri de armă într-o sală de concerte din Moscova, spun agențiile de presă internaționale.

În urma focurilor de armă a izbucnit un incendiu.

Forțele speciale Rosgvardia au ajuns la clădire, la o oră după începerea împușcăturilor. Comunicațiile celulare la Moscova nu funcționează bine în aceste momente, ceea ce îngreunează toată operațiunea autorităților, punctează Nexta.

Un martor ocular care se afla la sala de spectacole la momentul împușcăturilor a povestit pentru Moscow 24 despre atac. "Tocmai ne-am așezat. A început un fel de panică, am auzit niște bubuituri. Oamenii au început să fugă. Au fugit prin ușă, spre ieșire", a spus el.

Potrivit altor martori oculari, sunetele împușcăturilor au fost auzite chiar înainte de spectacolul grupului de muzică Picnic.

Footage of the terrorist attack in Moscow, at Crocus City Hall.

I think we all know who’s behind this…. pic.twitter.com/S8dzWdhqUi

— Smedley Butler (@MissingAmerica_) March 22, 2024
Mai multe articole despre:
atac moscova impuscaturi