MENIU

Rovana Plumb: PSD este un partid unit și va merge mai departe în continuare

Rovana Plumb: PSD este un partid unit și va merge mai departe în continuare

Vicepreședintele PSD Rovana Plumb a declarat, joi, că PSD este un partid unit care merge mai departe în continuare, iar protestele sunt normale într-o democrație, dar fără violență.

"Protestele din piață sunt normale într-o democrație, fără violență. Este firesc în orice democrație fiecare să-și spună punctul de vedere atâta timp cât nu există violență. Vreau să fac un apel și să se desfășoare protestele dacă se vor desfășura și doresc să se desfășoare, într-un mod pașnic, firesc și normal. (...) După această ședință pe care noi am avut-o, PSD este un partid unit și vom fi uniți în continuare și vom merge mai departe", a afirmat Rovana Plumb, după ședința CExN al PSD.

În legătură cu faptul că ministrul Justiției Florin Iordache și-a delegat atribuțiile până pe 7 februarie, Rovana Plumb a spus: "Orice ministru, și eu am fost ministru, își poate delega atribuțiile. În momentul în care ordonatorul principal de credite decide că trebuie să delege anumite atribuții, le face. Este constituțional și legal. Niciunul dintre membrii PSD nu se vor ascunde niciodată".

Sursa: agerpres.ro

Mai multe articole despre:
PSD Rovana Plumb