MENIU

Românul care a câștigat 2 milioane la Loto 6 din 49 a fost la un pas să piardă tot

Loto 6 din 49 și Joker

Câștigătorul marelui premiu la Loto 6 din 49 de joi 11 februarie, în valoare de 2 milioane de euro, este un ieșean în vârstă de 60 de ani care a fost la un pas să nu completeze și varianta norocoasă de pe bilet.

În cursul zilei de luni, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 11 februarie, premiu in valoare de 9.325.973,81 lei (2 milioane de euro), informează Loteria Română.

Posesorul biletului norocos este din Iași, are în jur de 60 de ani, joacă de mulți ani la Loto 6/49, însă ocazional. Acesta a declarat că din luna decembrie a început să joace frecvent sperând că va câștiga în curând.

Pe biletul norocos a jucat trei variante simple, cea de-a treia variantă fiind cea câștigatoare. După cum ne-a mărturisit, era cât pe ce să nu joace cea de-a treia variantă iar cele 6 numere au fost puse la întâmplare, așa cum i-au venit în minte.

Biletul norocos a fost jucat chiar în ziua în care au avut loc tragerile loto, a aflat însă că este norocosul câștigător abia a două zi, pe seară.

Cu banii câștigați dorește să înceapă o afacere și să-și ajute copiii.

Mai multe articole despre:
Loto 6 din 49