MENIU

Românii, ţepuiţi cu teleshoppingul. Patronii firmei îi ameninţă pe reclamanţi

Românii, ţepuiţi cu teleshoppingul. Patronii firmei îi ameninţă pe reclamanţi

Poliţiştii au făcut percheziţii la reprezentanţii firmei Top-Teleshop, suspectaţi de înşelăciune şi evaziune fiscală, aceştia urmând să fie audiaţi şi să se dispună măsurile preventive împotriva lor. Potrivit anchetatorilor, cercetările în acest dosar au început ca urmare a reclamaţiilor venite din partea clienţilor.

Aceştia s-au plâns că, în cazul în care sunau la firmă şi solicitau să returneze produsele cumpărate, reprezentanţii societăţii îi ameninţau, atrăgându-le atenţia că deţin toate datele lor de identificare.
 
"Firma respectivă a fost amendată de foarte multe ori, a tot avut probleme, de-a lungul timpului, legate de nelivrarea la timp a produselor, de produse care nu corespundeau caracteristicilor descrise în oferta de vânzare, fie că era la televizor, fie că era pe internet, produsul nu era de culoarea sau de mărimea pe care o prezentau în reclame. Numai de la 1 ianuarie până astăzi avem 64 de reclamaţii împotriva firmei. Sediul social al Top-Teleshop era la o bunică a patronului şi, când se duceau comisarii noştri acolo, bătrâna zicea: "Nu ştiu, mamă, nepotul". Comisarii au lăsat invitaţii, însă patronul nu s-a prezentat la sediul ANPC şi a fost sancţionat de două ori pentru neprezentare cu câte 10.000 de lei, după care am înaintat cazul la Serviciul de Investigare a Fraudelor", ne-a precizat directorul general ANPC.
 
Citeşte mai mult pe ziarulring.ro
Mai multe articole despre:
fals anchetă vânzări teleshopping