MENIU

Încă 9 români aduși de Armată din Italia

Militarii români au o nouă misiune în Italia. Nouă compatrioți, blocați în peninsulă, sunt aduși în țară cu o aeronavă a Forțelor Aeriene, trasnmite Realitatea PLUS.

Militarii români au o nouă misiune în Italia. Nouă compatrioți, blocați în peninsulă, sunt aduși în țară cu o aeronavă a Forțelor Aeriene. Anterior, militarii au preluat opt persoane din Italia și le-au adus în România. Cei 17 români, care se aflau în peninsulă ca turiști sau pentru tratamente medicale, nu aveau nicio posibilitate să se întoarcă ori să rămână acolo, informează Realitatea PLUS.

Nouă români care nu se mai pot întoarce, după ce Italia a intrat în carantină, iar zborurile din România spre și dinspre peninsulă au fost sistate, sunt aduși în țară de o aeronavă C-27J Spartan. Anterior, în cursul nopții, militarii au preluat din Roma opt români pe care i-au adus în siguranță în țară.

După sosirea pe Baza Aeriană 90, românii sunt preluați de către Direcția de Sănătate Publică și plasați în carantină într-o unitate din Capitală, potrivit procedurii.

Mai multe articole despre:
romani mapn coronavirus