MENIU

România este un colţ de rai. Cum vrea un tânăr să-i convingă pe spanioli de acest lucru

Un tânăr fotograf vrea să-i convingă pe spanioli că România este "un colţ de rai".

Un tânăr din Suceava, fost ospătar în Tenerife, vrea să schimbe percepţia spaniolilor faţă de români şi România.

Daniel Tiron, pasionat de fotografie, a lucrat patru ani în Tenerife ca barman şi ospătar. Acesta a revenit în ţară şi a decis să promoveze locurile natale aducând turişti din Tenerife în Bucovina, scrie crainou.ro

"Am plecat din Tenerife pentru că îmi era dor de casă. Am rămas în relaţii bune cu cei din Tenerife şi am primit o şansă să le arăt zona de unde vin prin fotografie, să le arăt că nu toţi suntem la fel, cum cred ei” a spus Tiron.

"Zonele rurale din Bucovina sunt superbe. Aici simţi că trăieşti cu adevărat, aici te simţi mai aproape de Dumnezeu", spune tânărul.

El a fost deranjat de faptul că România are o imagine proastă în străinătate şi a decis să le arate celor din Tenerife că Bucovina e un colţ de rai, că este Grădina Maicii Domnului şi, astfel, a realizat expoziţii cu fotografii din cele mai frumoase locuri din zonele rurale ale Bucovinei.

Ulterior a început să aducă turişti din Tenerife în Bucovina. "Din 2015 aduc turişti de acolo. Aduc câte zece persoane, iar până acum am adus 200 de persoane", a spus Daniel Tiron.

Tânărul mai spune că spaniolii s-au îndrăgostit de zonele rurale ale Bucovinei.