MENIU

Rochii superbe, la reducere - 5 modele foarte sexy

Rochii foarte avantajoase la promotiile de la shop.andreearaicu.ro. Am ales si noi 5 modele superbe de rochii.

Toate modelele de rochii aflate la oferta pot fi vazute AICI.

Rochii la reducere la magazinul online shop.andreearaicu.ro. Preturile sunt foarte avantajoase iar modelele de rochii sunt diversificate si foarte frumoase. Va puteti convinge de preturi si designul deosebit al modelelor si dintre cele 5 rochii pe care le-am selectat noi pentru a vi le prezenta in cadrul acestui articol, mai jos.

Rochii - Bodycon

Prima rochie pe care v-o recomandam este bodycon. Rochia nu este pentru timide, e mulata pana la extrem si modeleaza corpul in cel mai avantajos mod posibil. Pretul cu reducere poate fi gasit AICI.

Rochii - poplin

O rochie chiar si mai avantajoasa este aceasta rochie poplin care ar trebui sa fie visul oricarei fashioniste. Nu vrei sa-ti petreci intreaga dimineata in cautarea tinutei perfecte, dar vrei un look trendy si original? Asta e alegerea ideala. Oferta poate fi gasita AICI.

Rochie vaporoasa de vara

Chiar daca sezonul este aproape pe sfarsit, aceasta rochie trebuie sa aiba un loc in garderoba ta, fiind ideala pentru plimbarile romantice sau evenimentele speciale. Datorita snurului din talie, rochia este potrivita atat femeilor cu silueta clepsidra, cat si celor care vor sa ascunda micile imperfectiuni. Pretul poate fi gasit AICI.

Rochii - rochie furou cu bretele subtiri

O rochie furou cu bretele subtiri este alegerea perfecta pentru serile cand vrei sa adopti o tinuta eleganta. Croiala dreapta ascunde imperfectiunile, insa daca vrei sa evidentiezi talia, o poti purta cu o centura. Oferta completa si mai multe poze gasiti AICI.

Rochie scurta de vara

Ultima rochie pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este o rochie foarte scurta si sexy, croiala este fluida, materialul natural, prietenos cu pielea si nuanta de efect. Oferta poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
rochii Andreea Raicu shop.andreearaicu.ro