MENIU

Rochii de seara foarte indraznete - Preturile sunt accesibile

Rochii de seara foarte indraznete la preturi foarte bune va recomandam. Magazinul online shop.andreearaicu.ro are o gama larga de modele de rochii.

Rochii de seara - Lista cu toate modelele de rochii disponibile poate fi consultata AICI.

Magazinul online shop.andreearaicu.ro are o serie de rochii de seara foarte interesante, modele superbe dar care au si preturi foarte avantajoase, multe fiind chiar la reducere. Va prezentam si noi 5 modele care ne-au atras atentia printr-un design deosebit.

Rochii de seara - Rochie conica din piele

Aceasta este o rochie perfecta pentru o femeie care isi doreste o imagine puternica dar plina de senzualitate. Rochia mulata este considerata o rochie de seara, dar accesorizata inteligent poate fi purtata si in tinute elegante de zi. Oferta poate fi gasita AICI.

Rochii de seara - Rochie scurta cu mesh

Rochia scurta cu mesh este o varianta minimalista care merge perfect si pentru birou dar si pentru alte situatii. Rochia are un mesh transparent in zona decolteului si se potriveste excelent si pentru o tinuta de zi daca este asortata cu dresuri negre mate si cizme peste genunchi, de exemplu. Pretul rochiei poate fi gasit AICI.

Rochii de seara - rochie clos

Rochia de seara clos este o alternativa la fel de eleganta la rochiile lungi. Partea de sus, petrecuta, formeaza un decolteu frumos, in V, iar elasticul din talie marcheaza aceasta zona subtil. Pretul rochiei poate fi gasit la oferta AICI.

Rochii de seara - rochie scurta cu volane

O rochie scurta cu volane este potrivita oricarei femei. Negrul redefineste silueta, confera eleganta, iar volanele te ajuta sa obtii un look fara efort. Rochia poate fi purtata indiferent daca esti miniona sau inalta. Pretul poate fi gasit AICI.

Rochii de seara - rochie din piele cu spatele gol

Rochia din piele te ajuta sa-ti pui in valoare atuurile si sa te simti super sexy. Partea din fata a rochiei este cuminte dar spatele este descoperit provocator. Cand porti o rochie din piele cu spatele gol, o piesa senzuala si extravaganta, pastreaza look-ul intr-o nota simpla, minimalista. Oferta poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
rochii Andreea Raicu