MENIU

Robert Negoiță, primarul sectorului 3, urmărit penal de DNA, într-un dosar cu un prejudiciu de peste 100 de milioane de euro

Robert Negoiță, primar Sectorul 3 Foto: Facebook.com

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, este urmărit penal de DNA pentru abuz în serviciu într-un dosar cu un prejudiciu de peste o jumătate de miliard de euro, potrivit Realitatea Plus.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, este urmărit penal de procurorii anticorupție pentru abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu, într-un dosar în care sunt vizați alți foști și actuali șefi din primărie, arată un comunicat DNA, prezentat de Realitatea Plus.

Dosarul de corupție este legat de prelungirea prin zeci de acte adiționale la un contract, cu un prejudiciu de 578 de milioane de lei.

Pe lângă Negoiță, în dosar sunt vizați 6 șefi de servicii și funcționari din cadrul primăriei conduse de acesta. 

Celor nouă persoane fizice și persoanei juridice având calitatea de suspect li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.

De asemenea, procurorii au solicitat Consiliului Local Sector 3 București să comunice dacă se constituie parte civilă în cauză.