MENIU

Un celebru vicepreședinte PSD distribuie pe Facebook mesaje anti-PSD! UPDATE / A șters poza

Gafă uriașă a primarului din sectorul 3 al Bucureștiului, Robert Negoiță, care este și vicepreședinte al PSD.

Pe pagina de Facebook a primarului sectorului 3, Robert Negoiță, care este și vicepreședinte PSD, a apărut o postare în care acesta se laudă că "am inceput amenajarea scuarului central de pe Bulevardul Liviu Rebreanu".

Doar că, la o privire mai atentă, în dreapta imaginii, se remarcă faptul că una dintre mașinile parcate are un carton pe care este scris celebrul mesaj anti-PSD, "MU1EPSD".

CLICK AICI PENTRU IMAGINI!

"Am inceput amenajarea scuarului central de pe Bulevardul Liviu Rebreanu. Este vorba de tronsonul pe care se afla liniile de tramvai si pe care dorim sa il aducem la stadiul celui de pe Calea Vitan. Va reamintesc faptul ca am solicitat de la municipalitate sa putem administra noi acest perimetru, tocmai pentru a-l putea face demn de Sectorul 3, #SectorulVerde. :) Gazonul uscat a fost inlocuit si este ingrijit corespunzator. Gardul separator, care era mereu vandalizat, este schimbat cu unul care sa ofere siguranta necesara si un aspect urban adecvat. #iLoveS3" este mesajul care însoțește postarea lui Robert Negoiță.

---------------------

UPDATE / Din postarea de pe Facebook a lui Robert Negoita a disparut poza incriminata. Realitatea.net a pastrat, insa, captura originala. CLICK AICI PENTRU IMAGINI!






.