MENIU

Cutremurător! Poliţistul a tratat apelurile Alexandrei ca pe o farsă. Ultima discuție, 22 de minute

Noi detalii despre discuţia pe care Alexandra, fata ucisă la Caracal, a purtat-o cu poliţiştii de la 112. Fata a apucat să le spună că a fost violată, să facă o descriere a locului în care era ostatică şi să relateze că agresorul, care a violat-o, este plecat în oraş. Din nefericire, la scurt timp după încheierea discuţiei, Gheorghe Dincă a ucis-o pe adolescentă, lovind-o puternic. 

„La ora 11.23, Măceşanu Alexandra a revenit cu un nou apel la 112, de pe acelaşi număr de telefon, sesizând aceleaşi aspecte, motiv pentru care dispecerul IPJ Olt a redirecţionat apelul către dispeceratul Poliţiei Municipiului Caracal, solicitând măsuri urgente. După primirea apelului de la ora 11.12. dispecerul Poliţiei Municipiului Caracal a transmis sesizarea către patrula de ordine publică pedestră, care acţiona în zona 7 Caracal, (...). 

"În vederea obținerii de detalii suplimentare legate de locație, agent șef principal (...) a solicitat dispeceratului Poliției Municipiului Caracal comunicarea numărului de telefon al victimei, după care a apelat-o la ora 11.13, de pe telefonul personal, și a purtat o discuție cu aceasta, ocazie cu care i-a indicat mai multe detalii despre locația unde se afla și a comunicat adresa de pe cartea de vizită care aparținea unui inginer de cadastru (...) ”, se arată în raportul MAI, citat de Realitatea TV.

În raportul MAI se spune că, după ce au descoperit o neconcordanţă între adresa indicată de Alexandra şi cea unde se afla, agenţii de poliţie au revenit la Poliţia Municipiului Caracal şi au raportat evenimentul şefului Biroului Investigaţii Criminale.

„Aceasta a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla lângă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini. Totodată, victima a precizat că, în acea curte, se afla un brad, un nuc, o maşină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, şi mai mulţi câini lupi dezlegaţi, în continuare, poliţistul a întrebat-o dacă are reţea internet pe telefonul de pe care vorbeşte şi răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, şeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului şi dacă poate să iasă din casă şi din curte. Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roşie şi nu poate ieşi din încăpere deoarece este legată şi afară sunt câini lupi”, se arată în raportul MAI ce prezintă dinamica discuţiei dintre Alexandra şi ofiţerii de poliţie, atunci când fata a sunat la 112.

Raportul mai arată că discuţia s-a încheiat în momentul în care pe fundal s-au auzit lătrături şi adolescenta a spus că nu mai poate vorbi, deoarece bărbatul s-a întors. Fata a precizat şi că a fost violată.

Totodată, au apărute alte informații terifiante din dosarul Caracal. Timp de 48 de minute, Alexandra a încercat din răsputeri să îşi salveze viaţa. A vorbit de cinci ori cu autoritățile la telefon, între 11.05 și 11.51. 

Primul polițist cu care a vorbit nu a avut încredere în ea la început și a tratat apelurile ca pe o farsă, asta în timp ce fata de 15 ani era sechestrată și fusese bătută și violată de monstrul care în aprilie a mai făcut o victimă, pe Luiza, de 18 ani. Ultimul apel a durat 22 de minute, până când Alexandra a închis pentru că se întorsese răpitorul. Atenţie, urmează informaţii cu puternic impact emoţional.

În timp ce Alexandra se lupta disperată pentru viaţa ei, poliţistul de la IPJ Olt a tratat cele trei apeluri ale fetei ca pe o farsă. Concluzia revoltătoare reiese din raportul intern întocmit de MAI, obţinut de Realitatea TV. 

Mai multe articole despre:
null