MENIU

Rita Mureşan le răspunde celor care au acuzat-o că s-a îngrăşat: a lăsat pe toată lumea fără cuvinte

Rita Mureșan

Rita Mureșan este unul dintre puținele exemple al showbizului românesc în ceea ce privește lupta împotriva kilogramelor în plus. Cu o voință de fier, designerul a demonstrat că silueta ideală nu este un mit și s-a pus pe slăbit, iar rezultatele au șocat pe toată lumea.

Cu toate acestea, Rita a fost recent criticată pentru că ar fi luat din nou în greutate, mai exact, că ar fi început să ia proporții în zona abdomenului. Evident, reacția acesteia nu a întârziat să apară, iar ultima postare a vedetei pe o rețea de socializare demonstrează contrariul, scrie Ziarul Ring.



Într-o rochie roșie, mulată, Rita Mureșan își afișează silueta impecabilă, precizând că există o mare diferență în ceea ce privește aspectul unei femei, în funcție de poziția pe care o adoptă (respectiv, în prima fotografie, unde fusese criticată pentru kilogramele în plus, ar fi stat cocoșată).



"Deci...Presa a inceput sa fie preocupata ca m-am ingrasat si am facut burta( pana acum eram prea slaba...). Acum eu am o dilema. Sa le spun ca se inseala si ca era doar poza...sau sa le multumesc ca inca o data mi s-a demonstrat cat de tare conteaza sa stai dreapta?! Pt ca fiind f inalta, cand ma pun pe tocuri si sunt si mai si, atunci cand intalnesc oameni mai mici de inaltime am tendinta de a lasa umerii jos si a baga bazinul in fata... Tre' sa imi aduc aminte data viitoare ce spunea bunica: " Spatele drept, pieptul in fata, ochii roata dupa fraieri!", a scris Rita pe Facebook, în dreptul fotografiilor.