MENIU

Rezultatele necropsiei crimei din Timișoara: cei doi pensionari au suferit o moarte violentă. Cum s-a petrecut omorul

Rezultatele necropsiei crimei din Timișoara. Cei doi pensionari din Timișoara au avut parte de o moarte violentă. Asta arată rezultatele necropsiei în cazul dublei crime pentru suma de aproape 10.000 de lei. Bătrânii ar fi încercat să se apere, dar au fost înjunghiați mortal. La peste 30 de ore de la asasinat, criminalul umblă liber pe străzi, iar poliția cere ajutorul populației pentru depistarea lui. Cuțitul nu a fost găsit nici până acum. Urmează informații care vă pot afecta emoțional! 

Rezultatele necropsiei crimei din Timișoara. Cei doi soți de 75 și 78 de ani au fost atacați brusc de individul care a pătruns în locuința lor. Ucigașul i-a lovit direct cu un cuțit în zona gâtului și a toracelui. Rezultatele necropsiei arată că cei doi bătrâni ar fi ridicat mâinile să se apere, însă criminalul i-a înjunghiat în lateral, în zona coastelor. În timp ce victimele erau la pământ, agresorul a scormonit în tot apartamentul pentru a găsi bani sau bijuterii.

După câteva minute, a apărut un nepot al celor doi pensionari care a încercat să oprească ucigașul și l-a rănit la o mână. Criminalul a fugit apoi.

Poliția cere ajutorul populației pentru identificarea criminalului care umblă de mai bine de o zi liber pe străzi. Bărbatul are aproximativ 35 de ani, 1,80 metri înălțime, păr brunet și este nebărbierit.

Potențialul portret robot în cazul dublului omor de la Timișoara - Doi pensionari au fost uciși cu sânge rece

Mănușa criminalului a fost găsită lângă o bancă din apropierea apartamentului, însă cuțitul cu care au fost uciși bătrânii nu a fost găsit nici până acum.