MENIU

Rezultatele alegerilor la Sectorul 1, decise în instanță

Rezultatele alegerilor la Sectorul 1, decise în instanță

Scandalul uriaș din Sectorul 1, tranșat la proces! Clotilde Armand și Dan Tudorache au fost chemați, astăzi, la instanță după ce s-au acuzat, reciproc, de fraudă. Judecătoria trebuie să valideze alegerile dar controversele au dus la amânarea deciziei, relatează Realitatea PLUS. 

Rând pe rând, instanțele au validat alegerile din sectoarele bucureștene, mai puțin în ceea ce privește Sectorul 1 al Capitalei. Aici, cele două tabere s-au acuzat reciproc de fraudare rezultatelor în cazul scrutinului din 27 septembrie.

Judecătorii au decis că vor să îi vadă în persoană pe cei implicați. Este vorba despre Dan Tudorache, care a candidat pentru cel de-a ldoilea mandat la Sectorul 1, considerat unul dintre cele mai bogate sectoare ale Capitalei, și Clotilde Armand, câștigatoarea scrutinului, potrivit BEC.

Până la termenul de astăzi cele două tabere au avut timp să strângă dovezi în acest caz. Rămâne de văzut ce decizie se va lua.

Vă reamintim că potrivit rezultatelor BEC, Clotilde Armand (Alianţa USR PLUS) a câștigat Primăria Sectorului 1, cu un scor de 40,95% în fața principalului său contracadidat, Dan Tudorache (PSD), care a obținut 39,82% din voturile bucureșetenilor. 

 

Mai multe articole despre:
alegeri locale alegeri locale 2020