MENIU

Rezultate simulare 2019 EDU.ro. Județul cu cele mai slabe rezultate

Rezultate simulare 2019 EDU.ro. Note simulare 2019 Evaluare Națională clasa a 8-a și clasa a 7-a // Rezultate 2019 Evaluare Națională clasa a 8-a și clasa a 7-a!

Rezultate simulare 2019 EDU.ro. Elevii care su susținut simularea la Evaluare Națională 2019 află ce note au luat!

Cu toate că elevii așteaptă ca rezultatele la simulare 2019 să se publice pe Edu.ro, acest lucru nu se va întâmpla. Notele se vor anunța în clase de către profesori sau diriginte.

În plus, notele la simulare Evaluare Națională 2019 nu se publică în catalog. Însă, cei care vor ca rezultatele să fie trecute în catalog, pot face o cerere scrisă în acest sens.

unea trecută elevii de clasa a 8-a și clasa a 7-a au susținut examenul la Română. Marți a urmat proba la Matematică, iar miercuri a avut loc examenul la Limba Maternă.

Notele la simulare se vor anunța vineri, pe 22 martie.

Rezultate simulare 2019 EDU.ro. Calendarul Evaluării Naționale 2019

Ministerul Educației Naționale a aprobat calendarul de desfăşurare a Evaluării Naţionale pentru absolvenții clasei a VIII-a (EN VIII) în anul şcolar 2018-2019.

Astfel, prima probă scrisă din cadrul EN VIII (limba şi literatura română) va avea loc în data de 18 iunie 2019. Următoarea probă scrisă (matematică) se va desfășura în data de 20 iunie, iar ultima (limba şi literatura maternă -pentru elevii care au studiat această disciplină) este programată în data de 21 iunie.

Edu.ro Rezultate simulare Evaluare Națională 2019. Verifică ce nota ai luat!

Rezultate Edu.ro simulare 2019 - clasa a 8-a și clasa a 7-a // Română și Matematică

Rezultate simulare 2019 EDU.ro.  Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 25 iunie (până la ora 12:00), procedură urmată de înregistrarea contestațiilor, în intervalul orar 14:00 - 20:00. Examenul se va încheia sâmbătă, 29 iunie, cu afișarea rezultatelor finale.

Precizăm că înscrierea absolvenților clasei a VIII-a în vederea participării la Evaluarea Naţională se face în perioada 3 - 7 iunie 2019. Conform ordinului de ministru privind structura anului școlar 2018 - 2019, cursurile pentru clasa a VIII-a se vor încheia vineri, 7 iunie 2019.

Ulterior afișării rezultatelor, în perioada 3 - 7 iulie, absolvenţii clasei a VIII-a și părinţii acestora, asistaţi de diriginţii claselor a VIII-a, vor completa opţiunile din fişele de înscriere pentru admiterea la liceu. Vor parcurge aceeași procedură și absolvenţii clasei a VIII-a care doresc să fie admiși în licee din alt judeţ.

Rezultate simulare 2019 EDU.ro.  Verificarea de către părinţi şi candidaţi a fişelor, corectarea greşelilor în baza de date computerizată şi listarea fişelor corectate din calculator sunt prevăzute în intervalul 4 - 8 iulie.

Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a este programată vineri, 12 iulie 2019.

Rezultate simulare 2019 EDU.ro. Media de admitere la liceu

Media de admitere, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a de liceu a absolvenților învățământului gimnazial, se calculează ca medie ponderată între media generală la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, care are o pondere de 80%, şi media generală de absolvire a claselor a V-a - a VIII-a, care are o pondere de 20% în calculul mediei de admitere.

Vă oferim subiectele și baremul de corectare la simulare Evaluare Națională 2019, astfel încât să vă calculați singuri nota:

Rezultate simulare 2019 EDU.ro.  Simulare clasa a 8-a 2019 - Subiecte Matematică

Rezultate simulare 2019 EDU.ro.  Barem Matematică - simulare clasa a 8-a:

 

Rezultate simulare 2019 EDU.ro. Subiectele la MATEMATICA - clasa a 7-a simulare 2019 / Evaluare Națională 2019:

Rezultate simulare 2019 EDU.ro. Barem simulare matematica 2019 clasa a 7-a

Simulare Matematică 2019 subiecte și barem clasa a 8-a și clasa a 7-a // Format JPG și PDF

Subiecte și barem simulare Română 2019 - clasa a 8-a și clasa a 7-a // Format JPG

Rezultate simulare 2019 EDU.ro. La Subiectul I, punctat cu 40 de puncte, elevii au avut de precizat câte un sinonim potrivit pentru sensul dintr-un text dat (poezie), al cuvintelor subliniate, de menţionat rolul unei virgule dintr-un vers, de notat patru cuvinte din familia lexicală a cuvântului "suflet".

Elevii au mai avut de redactat o compunere în care trebuie să argumenteze că poezia ”Stai și-asculți sub ramuri...” aparține genului liric. 

De asemenea, au avut de despărţit în silabe anumite cuvinte, de transcris două cuvinte utilizate cu sens figurat dintr-o strofă şi de explicat, în 30 - 50 de cuvinte, utilizarea unui anumit adverb, scrie a1.ro.

La subiectul al II-lea, elevii de clasa a VIII-a au avut de realizat o compunere despre o întâmplare la muzeu.

La Subiectul II, notat cu 36 de puncte, elevii au primit un text scris de Andrei Vişan, numit "Cum s-a înfiinţat Grădina Botanică din Bucureşti".

Rezultate simulare 2019 EDU.ro. De asemenea, au avut de despărţit în silabe anumite cuvinte, de transcris două cuvinte utilizate cu sens figurat dintr-o strofă şi de explicat, în 30 - 50 de cuvinte, utilizarea unui anumit adverb.

Rezultate simulare 2019 EDU.ro. Subiecte Română - simulare clasa a 8-a

Rezultate simulare 2019 EDU.ro. Barem Română - simulare clasa a 8-a

Rezultate simulare 2019 EDU.ro. Subiecte simulare clasa a 7-a Română 2019

Subiectele de la simularea în premieră de către elevii de clasa a VII-a a examenului de Limba și literatura română sunt structurate pe două mari cerințe, conform edupedu.ro.

Primul subiect le cere elevilor de clasa a VII-a să facă un rezumat din basmul popular Făt-Frumos, iar la subiectul al II-lea elevii au avut de realizat o compunere liberă despre o activitate extrașcolară.

Rezultate simulare 2019 EDU.ro. Barem Română - simulare clasa a 7-a


Rezultate simulare 2019 EDU.ro. Subiectele au fost elaborate de către specialiștii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE) și sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a se exprima pe temele din programa de examen, parcurse până la această dată. Corectarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori, de regulă, din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. 

Eroare gravă în subiectele de la simulare 2019!

Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare. La solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog.

Precizăm că obiectivele acestei simulări sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul ciclului gimnazial, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obținerii unor rezultate satisfăcătoare la probele din luna iunie. Rezultate simulare 2019 EDU.ro. 

edu.ro, Rezultate simulare Evaluare Națională 2019, Rezultate Edu.ro simulare 2019, rezultate edu.ro 2019, rezultate simulare 2019 clasa a 7-a, rezultate simulare 2019 clasa a 8-a, note simulare 2019, note simulare evaluare nationala 2019