MENIU

Rezultate BAC 2018 EDU RO. Vești surpriză: note publicate mai devreme decât se aștepta toată lumea!

Rezultate BAC 2018 EDU RO - Ora la care rezultatele sunt LIVE

Rezultate BAC 2018 EDU RO vin la ora 12, iar elevii au apoi câteva ore pentru a depune contestații. Totuși, se pare că unele școli vor afișa rezultatele înainte de această oră, anunță elevii pe Facebook și Reddit.

Oficial, toate notele apar online la ora 12, insa cei in cautare de rezultate BAC 2018 EDU RO vor trebui să aibă o răbdare de fier la consultarea online a notelor. Siteul bacalaureat.edu.ro va fi ”asaltat” la ora 12 de zeci de mii de elevi și părinți curioși de notele obținute la BAC.

UPDATE: Notele au fost publicate de edu.ro - Rezultate BAC 2018 sunt AICI

Contestațiile după rezultate BAC 2018 EDU RO pot fi depuse tot astăzi, 4 iulie, între orele 12 și 16. Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat vor fi afișate luni, 9 iulie. Tot pe 9 iulie elevii care au terminat gimnaziul și au dat Evaluarea Națională află rezultatul admiterii computerizate la intrarea în județ.

Pentru elevii de liceu, rezultatele la BAC 2018 pot fi cruciale la admiterea la facultate (unele universități au admiteri bazate pe dosar) sau pur și simplu o notă (alte universități preferă examenul de admitere, pentru o mai bună filtrare a candidaților). Pentru cei din urmă, singura condiție este să fi promovat examenul de Bacalaureat.

Rezultate BAC 2018 EDU RO - Rapid și sigur: Căutare după nume elev

Probabil cea mai rapidă metodă de căutare este cea după numele elevului. Pentru ca lucrurile să meargă repede, vă sfătuim să introduceți numele in structura nume familie inițiala parinte. prenume (exemplu: Popescu M. Cristina).

Alte metode de cautare sunt după județ (ordonare alfabetică sau după medie) sau după liceul / colegiul absolvit de elev.

Rezultate BAC 2018 EDU RO - Ce probe de foc au avut elevii

Toate probele scrise de la BAC 2018 EDU RO au avut loc între 25 și 28 iunie 2018. Prima a fost proba la limba și literatură română, susținută de absolut toți absolvenții de liceu. Subiectele au fost unele ușoare, elevii scăpând de genul liric, care le crea de obicei probleme.

Marți, 26 iunie 2018, doar elevii care aparțin minorităților naționale au susținut proba la limba maternă de la BAC 2018. Miercuri, 27 iunie 2018, elevii de la real și tehnologic au dat BAC 2018 la matematică, în timp ce absolvenții de filologie au dat BAC la istorie.

În fine, în 28 iunie 2018, a fost ultima probă scrisă de la BAC 2018, și anume proba la alegere a profilului. Elevii au dat BAC la biologie (anatomie sau biologie vegetală), chimie (organică sau anorganică), fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, filosofie sau economie.

Rezultate BAC 2018 EDU ro. Ce ce întâmplă dacă ai la Bacalaureat media 5,98?

Rezultate BAC 2018 EDU RO pot fi contestate la câte materii dorește elevul. După afișarea rezultatelor finale, cei care nu au promovat (minimum nota 5 la toate materiile, plus media 6 la general) vor susține următoarele sesiuni de BAC doar la materiile la care nu au obținut note de trecere.

Rezultate BAC 2018 edu ro vor fi live și pe realitatea.net, unde vom prezenta și o mulțime de statistici interesante: promovabilitate pe județe, elevi de 10, licee cu note mare și licee cu note mici samd.