MENIU

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. PONTA - IOHANNIS. Cum au votat prezidenţiabilii

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. PONTA - IOHANNIS. Cum au votat prezidenţiabilii

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. PONTA - IOHANNIS. Candidatul alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a votat, duminică, la o şcoală din Capitală, în schimb ce contracandidatul său din turul 2 al alegerilor prezidenţiale, liderul ACL, Klaus Iohannis, a ales să voteze la o şcoală din Sibiu. Amândoi au venit la vot alături de soţii.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. PONTA - IOHANNIS. Premierul Victor Ponta a votat, duminică, la ora 10:00, la Şcoala Generală Nr. 17, din Capitală.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ponta, DECLARAŢIE ULUITOARE după ce a votat

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. PONTA - IOHANNIS. Candidatul PSD-UNPR-PC în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, Victor Ponta, a venit cu soţia sa, Daciana Sârbu, şi cu cei doi copii. Aceasta a fost îmbrăcată tot în mov, culoare purtată, de altfel, şi în ziua primului tur al alegererilor prezidenţiale. Din "formaţie" a făcut parte şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. PONTA - IOHANNIS. "Azi am votat pentru ca toate mamele şi bunicii să poată trăi într-o ţară mai bună, ca toţi copiii să poată să aibă un viitor în România şi pentru convingerea mea ca, după 25 de ani de tranziţie, Daciana, eu, Oprescu nu o să mai fim o generaţie de sacrificiu. Sunt foarte încrezăror, responsabil şi conştient de responsabilitatea pe care o să o am", a declarat Victor Ponta.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. PONTA - IOHANNIS. Klaus Iohannis a votat la Sibiu

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. PONTA - IOHANNIS. Klaus Iohannis s-a prezentat la secţia de votare la ora 11:15 şi a fost întâmpinat cu aplauze de către susţinătorii săi. Candidatul ACL a venit la vot cu soţia sa.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. PONTA - IOHANNIS. "Azi am votat pentru o Românie a respectului, una a prosperităţii, una puternică. Am emoţii şi azi, recunosc, sper să fie o zi frumoasă pentru noi toţi. Am fost la biserică înainte de vot. Astăzi vin mai mulţi la vot, datele de prezenţă arată o prezenţă mai numeroasă decât duminica trecută. Se vede că în diasporă este o prezenţă foarte mare. E foarte multă lume care abia aşteaptă să voteze, sper să nu se repete situaţia de duminica trecută, dar voi monitoriza cu mare atenţie", a declarat Klaus Iohannis, după ce a votat.