MENIU

REVOLTĂTOR! Tortură înfiorătoare asupra unui cățel. Vinovații sunt angajații unei companii aeriene

O companie aeriană din Asia se confruntă cu un scandal monstru după ce câinele de companie al unui pasager a fost supus unei torturi îngrozitoare pe timpul zborului. Golden Retriever-ul avea multiple răni pe tot corpul, inclusiv la ochi, iar veterinarii sunt rezervați.

Cățelul a evadat din cușcă, într-o cursă spre Shanghai, de pe aeroportul din Wuhan din provincia chineză Hubei, potrivit South China Morning Post citând rapoartele mass-media chineze.

Nu se știe cum a fost posibil acest lucru. În raportul companiei aeriene Eastern Airlines s-a relatat că a fost nevoie de opt membri ai personalului și circa 40 de minute pentru a captura câinele în incidentul de joi. Potrivit proprietarului animalului, oficialii au folosit o forță excesivă pentru a-l captura.

După aterizare, stăpânul câinelui a văzut în ce stare era acesta: avea răni pe tot corpul și ochii însângerați. Stăpânul animalului vrea acum să dea în judecată compania aeriană, care nu și-a cerut public scuze și nici o explicație pentru starea în care a ajuns câinele la destinație, conform Digi 24.