MENIU

REVIEW iPhone 6 Plus dă cu minus

La începutul săptămânii ați putut citi review-ul nostru pentru iPhone 6. Titlul nostru a fost ”nu e perfect, dar e cel mai bun”. A venit vremea iPhone 6 Plus să facă cunoștință cu publicul. 

Chiar dacă iPhone 6 a fost denumit – pe bună dreptate – ”cel mai bun” smartphone, același lucru nu se poate spune neapărat și despre iPhone 6 Plus.

Apple a pășit, pare-mi-se, cu stângul, pe o piață dominată de singurul competitor adevărat al companiei Samsung. Vorbim aici de piața de phablets, acele smartphone-uri cu ecrane gigant, mai bine zis, acele tablete cu funcție de telefon.Chiar dacă iPhone 6 a fost denumit – pe bună dreptate – ”cel mai bun” smartphone, același lucru nu se poate spune neapărat și despre iPhone 6 Plus.

În anul 2011, când Samsung lansa primul model de Galaxy Note, un gigant al vremurilor sale cu un ecran de 5,3 inch, Apple râdea. În 2011, când sud-coreenii de la Samsung lansau dispozitivul care avea să schimbe total conceptul de smartphone, americanii de la Apple spuneau că nimeni nu va vrea un telefon mai mare.

Au trecut trei ani de atunci, trei ani în care Apple a făcut un salt de la 3,5, la 4 inch, apoi la 4,7, respectiv 5,5 inch. Au trecut trei ani în care Apple ar fi putut învăța multe despre phablet-uri, despre cerințele pieței și despre nevoile consumatorilor.

Aflați cum puteți câștiga un iPhone 6 Plus urmărind emisiunea PLAYTECH

La evenimentul de pe 9 septembrie, compania părea să fi învățat foarte bine lecțiile de mai sus. În realitate, totuși, Apple nu și-a făcut foarte bine temele.

Citiți review-ul pentru iPhone 6 Plus pe site-ul Playtech

Mai multe articole despre:
review iphone 6 iphone 6 plus review iphone 6 plus