MENIU

Revelion 2018. Coafuri superbe pentru noaptea dintre ani. Simplu de realizat

Coafura este elementul-cheie care întregește look-ul de Revelion și trebuie să-i acordăm atenția cuvenită, indiferent de locația aleasă pentru a petrece seara dintre ani. Poate fi vorba de un restaurant sofisticat, de o cabană la munte sau de un Revelion pe pârtie, tot ceea ce trebuie să facem este să fim în ton cu atmosfera.

Pentru că vorbim de Revelion, înseamnă că vorbim de eleganță, însă ne putem permite și luxul de a face loc unui ușor iz extravagant, cu singura condiție să ne simțim bine în pielea noastră. Cu alte cuvinte, coafura pentru Revelion trebuie să ne caracterizeze. Iată, în continuare, 7 idei de coafuri pentru Revelionul 2018!

A trecut vremea buclelor sofisticate și perfect ondulate, iar buclele lejere au câștigat din ce în ce mai mult teren, ajungând pe primul loc printre coafurile preferate pentru Revelionul 2018. În plus, buclele lejere au și un mare avantaj: sunt ușor de realizat și ușor de întreținut, nevând nevoie de prea multe retușuri pe parcursul petrecerii.

Cuvântul lejer este din ce în ce mai întâlnit în hairstyling-ul zilelor noastre, iar noaptea de Revelion nu face excepție. Dacă ai părul lung și-ți permiți o coadă împletită, atunci alege să o împletești pe partea laterală a capului și apoi să o prinzi într-un coc lejer la ceafă. Pentru un efect mai puternic, ondulează-ți înainte părul.

 Dacă ai părul tuns în bob lung și în seara de Revelion vrei să ieși în evidență sau pur și simplu vrei altceva de la coafura ta, atunci alege să ți-l ondulezi. Vei obține un look tineresc și fresh care va fi, cu siguranță, apreciat de toți invitații la petrecerea de Revelion.

Mai multe pe unica.ro

Mai multe articole despre:
revelion măsuri coafuri femeim cum trebuie aranjate