MENIU

Reţeta criminală de îmbogăţire a unui bărbat din Arad. Ce vindea, în loc de alcool

Un bărbat din Arad este cercetat de autorități după ce a pus în pericol viața a zeci de persoane cărora le-a vândut petrol lampant amestecat cu apă îmbuteliat în sticle de alcool.

Suspectul a fost depistat de jandarmii timișoreni care, împreună cu cei de la ANAF – Direcţia Regională Vamală Timişoara, au desfășurat o acțiune punctuală în Arad. În timpul operațiunii jandarmii au depistat un arădean în vârstă de 43 de ani care comercializa alcool sârbesc contrafăcut.

„În urma cercetărilor efectuate, jandarmii au găsit o dependinţă în care C.D. falsifica alcool de provenienţă sârbească. Potrivit declaraţiei persoanei în cauză, aceasta folosea petrol lampant combinat cu apă pe care apoi îl vindea în peturi cu etichete de alcool sârbesc. După constatare, a fost notificat I.P.J. ARAD, s-a procedat la reţinerea cantităţii de 50 de litri de alcool contrafăcut şi s-a procedat la întocmirea actelor de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de falsificare sau substituire de alimente sau alte produse”, povestesc jandarmii timișoreni.

Sursa: Ziua de Vest

Mai multe articole despre:
Arad alcool alcool contrafăcut