MENIU

Rețeaua Distrigaz Sud, AGRESATĂ la Giurgiu. Peste 2.000 de oameni nu au gaz natural

Foto ilustrativ arhiva

Peste 2.000 de locuitori din Giurgiu au rămas fără gaze naturale până joi seară, la ora 21:00. Într-un comunicat în care anunță întreruperea, compania Distrigaz Sud Rețele dă a dat vina pe o altă firmă care a comis o agresiune la adresa rețelei.

Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale pentru anumiți clienți din municipiul Giurgiu :

În urma unor lucrări executate de către un terț, respectiv firma STRABAG, s-a produs o agresiune asupra rețelei de distribuție a gazelor naturale din strada Tineretului, zona adiacentă a blocului 75.

Din acest motiv, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, începând cu ora 15:30, pentru un număr de circa 2.100 de clienți casnici și non-casnici.

Echipele companiei sunt în teren și fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea avariei, iar reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați este estimată pentru astăzi, în jurul orei 21.00.

În cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale, a transmis compania, conform Giurgiuveanul.

Mai multe articole despre:
distrigaz sud retele fara gaze giurgiu