MENIU

Restricții temporare de circulație pe două artere din București. Care sunt zonele afectate

Sursa foto: Arhivă

Restricţii temporare de circulație vor avea loc de luni, 20 septembrie, începând cu ora 20:00, pe două artere din Bucureşti. Este vorba despre Bd. Lascăr Catargiu şi de Str. Preciziei.

Restricțiile au loc pentru remedierea unei avarii identificate la rețeaua publică de canalizare, cât și de extindere a rețelei publice de apă potabilă.

Luni, începând cu ora 20:00, Bd. Lascăr Catargiu, banda III de circulație, în apropiere de Piața Romană, sensul de mers dinspre Piața Victoriei către Piața Romană, se vor institui restricții de circulație în vederea remedierii unei avarii identificate la rețeaua publică de canalizare. 

De asemenea, vor fi restricții temporare de trafic-lucrare de extindere a rețelei publice de apă potabilă, în București, pe Str. Preciziei. 

,,În perioada 21.09.2021, ora 11:00, până la data de 21.10.2021, în vederea finalizării unei lucrări de extindere a rețelei publice de apă potabilă, pe Str. Preciziei, segmentul cuprins între depoul STB Militari și imobilul cu nr. 13B (aproximativ 350 metri), traficul rutier se va desfășura alternativ pe o banda de circulație, prin intermediul unor semafoare electrice. 

Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri. 

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă", se arată într-un comunicat de presă.

Mai multe articole despre:
restrictii de circulatie bucuresti