MENIU

Reporter pus la pământ de antrenorul unei echipe de baschet: Tu crezi că asta este important?

Majoritatea sportivilor de performanţă se confruntă cu o problemă: naşterea primilor copii. Deoarece aceştia ajung pe culmile succesului între 20 şi 30 de ani, vârstă potrivită pentru a-şi întemeia o familie. Este şi cazul lui Augusto Lima, un bachetbalist al echipei lituaniene BC Žalgiris. 

Primul copil al sportivului s-a născut chiar în aceeaşi zi în care echipa lui se lupta pentru un loc în finala cupei naţionale, iar antrenorul echipei s-a decis să-i dea liber, pentru a fi prezent la naşterea fiicei sale.

După ce partida a fost câştigată de echipa lui Lima, un "tânăr" reporter l-a luat la întrebări pe antrenorul echipei cu privire la lipsa lui Lima. Răspunsul acestuia a fost absolut fascinant.

Reporter: Ce părere ai despre faptul că Augusto Lima a lipsit de la meciurile din serie pentru a participa la naşterea copilului său?

Jasikevicius, antrenorul echipei şi tatăl a doi copii: Ce crezi tu despre asta? L-am lăsat să plece.

R: Dar este normal pentru un sportiv să lase echipa în timpul semifinalelor?

J: Ai copii? Când vei avea copii, tinere, vei înţelege. Pentru că este cea mai înaltă experienţă a unui om. Wow, este o întrebare bună. Tu crezi că baschetul este cel mai important lucru în viaţă?

R: Nu, dar semifinalele sunt importante.

J: Pentru cine sunt importante?

R: Pentru echipă!

J: Care?

R: Zalgiris.

J: Ai văzut numărul fanilor de la meci? Sunt importanţi? Când îţi vei vedea primul copil, vei înţelege care este cel mai important lucru în viaţă. Pentru că nimic nu poate fi mai grandios în lume ca ziua în care se naşte copilul tău. Nu trofee, nimic altceva. Augusto Lima este acum în rai, emoţional vorbind. Sunt foarte fericit pentru el.

Sursă: Bored Panda

Mai multe articole despre:
null