MENIU

Replica neașteptată a lui Joe Biden: ”Nu-mi pasă dacă crezi că sunt Satana reîncarnat”

Joe Biden

Președintele american, prezent miercuri în Ohio, și-a început un discurs la CNN printr-o replică neașteptată. Joe Biden le-a transmis celor care pun la îndoială gravitatea atacului de la Capitoliu, din ianuarie, că nu îi pasă dacă aceștia cred că este ”Satana reîncarnat”. 

Liderul american a criticat dur poziția celor care bagatelizează evenimentele grave de la Washington. 

”Nu-mi pasă dacă crezi că sunt Satana reîncarnat! Nu te poți uită la așa ceva la televizor și să spui că nu s-a întâmplat nimic. Nu poți să-i asculți pe oamenii care zic că a fost un marș pașnic”, a spus liderul SUA. 

Biden a adăugat că are încredere că republicanii și democrații pot colabora în cadrul acestei investigații. 

Precizarea a fost făcută în contextul neînțelegerilor din Camera Reprezentanților privind formarea Comisiei de anchetă a evenimentelor de la Capitoliu. Nancy Pelosi a respins două propuneri venite din partea republicanilor, motivând că persoanele nominalizate de Kevin McCarthy, liderul GOP, Jim Banks și Jim Jordan, ar compromite integritatea comisiei.

Luna trecută s-a stabilit ca o Comisie formată din 13 membri, democrați și republicani, să investigheze atacul de la Capitoliu de pe 6 ianuarie, în care au fost implicați susținătorii lui Donald Trump și care s-a soldat cu cinci morți, potrivit Insider.