MENIU

Repetau valsul mirilor, când ceva groaznic s-a întâmplat! Au rămas inconştienţi zeci de minute

Valsul mirilor este de departe cel mai important moment din timpul unei nunţi, iar acesta trebuie să iasă perfect. Fie că ne lăsăm purtaţi de val pe ritmurile piesei preferate sau alegem o coregrafie şi ne pregătim din timp, cert este că dansul mirilor trebuie să fie spectaculos.

Acest lucru şi l-a propus şi un cuplu din Marea Britanie, care se pregătea pentru ziua cea mare. Sharon Price şi logodnicul ei, Andy Price, au ales să transforme valsul mirilor într-o scenă din celebrul film Dirty Dancing.

Cu toţii ştim celebra scenă în care Patrick Swayze şi Jennifer Grey dansează superb pe piesa Time of my life. Este exact acea scenă pe care cei doi viitori însurăţei au vrut să o reconsitutie. Sper final, este şi acea săritură a domnişoarei în braţele iubitului ei, o priză destul de dificilă chiar şi pentru dansatorii profesionişti.

Sharon şi Andy nu au ţinut cont de dificultatea execuţiei şi nici de kilogramele în plus, aşa că au executat scena. Dar nu la nuntă, ci la repetiţii. Lucru ce i-a lăsat inconştienţi, pentru că bărbatul şi-a pierdut echilibrul şi au căzut. Din păcate, scena celebră de film va rămâne pentru cei doi îndrăgostiţi doar o scenă celebră de film. Coregrafia cu siguranţă vor trebui să o schimbe, însă pot păstra piesa.

Mai jos vă redăm scena din filmul Dirty Dancing

Mai multe articole despre:
Dirty Dancing coregrafie vals