MENIU

"Regenerăm Planeta" - Promisiunea grupului mondial Veolia, asumată şi în România (P)

"Regenerăm Planeta" - Promisiunea grupului mondial Veolia, asumată şi în România
<p>Regenerăm planeta</p>

Din ce în ce mai multe companii caută mijloace pentru a proteja resursele pământului. Populaţia este în creştere, aşa că apa şi energia riscă să devină insuficiente. Astfel că, sub sloganul "Regenerăm Planeta", liderul mondial de pe piaţa serviciilor publice a demarat o campanie prin care reutilizează şi protejează în acelaşi timp resursele. Acestei campanii s-a alăturat şi trupa Direcţia 5.

Apa este una dintre cele mai valoroase resurse ale planetei, dar nu este infinită. Studiile arată că în 2025, 63% din populaţia planetei nu va avea apă potabilă. Aşa că una dintre promisiuni este reciclarea eficientă a apei.

Echipa Veolia pune accentul şi pe energie ca resursă care trebuie conservată, aşa că investeşte în clădiri şi reţele mai eficiente. De exemplu, spaţiile în care locuim şi muncim utilizează 40% din energia globală.

"O să vedeți, în lunile care urmează si în anii care vor urma, cum anume cei din Veolia, fie că vorbim de Apa Nova București, Apa Nova Ploiești sau Veolia Energie Iași, încearcă să atragă lânga ei cât mai mulți oameni ca să conștientizăm că nu avem nevoie de noi continente, ci de oameni noi", a declarat GIOVANNA SOARE, director de comunicare Apa Nova.

Pentru a da mesajul mai departe s-a alăturat campaniei şi trupa Direcţia 5.

"Suntem bucuroși de prezența noastră în acest proiect. Nu este puțin lucru. Mesajul este de-adevăratelea, generos", a declarat MARIAN IONESCU, Direcţia 5.

Mai multe articole despre:
apă Apa Nova Direcţia 5