MENIU

Reduceri eMAG - Motivul secret pentru care acum gasesti cele mai bune oferte la resigilate

Reduceri eMAG – Desi putina lume stie, pe sfarsitul anului dar si in ianuarie gasiti cele mai bune preturi pentru produsele resigilate. Exista un motiv bine intemeiat pentru care ofertele sunt mai multe ca de obicei.

Reduceri eMAG – Lista completa cu toate ofertele poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

Reduceri eMAG foarte importante pentru o multime de produse resigilate. In aceasta perioada a anului preturile resigilatelor scad puternic pentru ca este chiar perioada de dupa Black Friday si dupa promotiile din inceputul lui Decembrie, astfel ca un numar mai mare de produse resigilate se regasesc in stocurile magazinelor, iar preturile scad dramatic.

Printre produsele resigilate de la eMAG noi am gasit si gadgeturi de ultima ora cum ar fi telefoanele iPhone si Galaxy S8. Va aratam ofertele detaliate, mai jos:

Reduceri eMAG – Laptop Lenovo v310

Oferta extrem de buna pentu laptopul Lenovo v310 resigilat. Acest laptop are o configuratie foarte buna, e dotat cu un procesor Intel Core i7 de ultima generatie care are o frecventa de 2.5 Ghz si e fabricat pe o arhitectura Skylake. Ecranul e unul standard cu diagonala de 15.6 inch ce reda imagini impecabile Full HD, memorie de 4GB si un spatiu de stocare foarte generos de 1TB. In plus, laptopul e dotat cu unitate optica de tip DVD-RW. Oferta o gasiti AICI.

Reduceri eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 8 Plus

Continuam cu o oferta de produs resigilat pe care cu siguranta nu va asteptati sa o regasiti. Pretul e scazut cu peste 700 de lei si vorbim de unul dintre cele mai performante telefoane mobile de pe piata, din acest moment. Telefonul Apple iPhone 8 Plus e dotat cu memoria de 256GB si are functie 4G. Oferta completa o gasiti accesand URMATORUL LINK.

Reduceri eMAG – Telefon Samsung Galaxy S8 Plus

Trecem la rivalul Apple, Samsung Galaxy, modelul S8 Plus care e unul dintre cele mai puternice si varf de gama. Telefonul poate fi regasit cu o reducere impresionanta pentru modelul resigilat. Telefonul are o memorie de 64GB pe care pot fi stocate o multime de aplicatii, fotografii si filmari si in plus e dotat si cu functia 4G pentru internet si transfer de date de mare viteza. Toate detaliile dar si pretul le gasiti AICI.

Reduceri eMAG – Televizor Smart Android LED Star Light

Reducere mare de tot pentru televizorul de la Star Light. Acest producator e renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica, iar produsul resigilat beneficiaza de un discount chiar si mai mare. Televizorul prezinta mici urme de folosire si zgarieturi fine, cu ambalajul original deschis si deteriorat. Aveti o garantie de 24 de luni pentru televizor si posibilitatea de retur gratuit in 30 de zile. Televizorul are 102cm diagonala si rezolutie FULL HD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Reduceri eMAG – Masina de spalat rufe slim Beko

Ultima oferta pe care v-o recomandam este cea pentru masina de spalat rufe de la Beko. Modelul e unul SLIM, adica are dimensiuni reduse si poate fi amplasata intr-o baie mica. In plus nici consumul de electricitate nu este unul mare, facand parte din clasa energetica A+++. Masina are capacitate de incarcare a cuvei cu pana la 7 kg rufe murdare, 1200 RPM si e dotat cu mini LCD. Oferta poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
reduceri emag