MENIU

Reduceri Bonprix. 10 rochii pe care trebuie să le ai în garderoba ta

Unul dintre cele mai importante magazine online de haine din România, Bonprix, anunță în această perioadă câteva oferte interesante la haine. Iată câteva dintre cele mai interesante rochii. 

Întreaga listă de reduceri la haine de la Bonprix o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 53%. Un model feminin și decorativ, marca Bodyflirt! Ideală pentru o ținută deosebită. Lungime de cca. 94 cm la măr. 38. Material superior: 5% elastan, 95% poliester; Dantelă: 100% poliester. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

O piesă simplă, dar extrem de sexy - rochie tubulară care se mulează pefect pe formele trupului. Model lipsit de bretele, cu o lungime de cca. 94 cm la măr. 36/38. Material superior: 95% bumbac, 5% elastan. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 53%. Rochie deosebită! Model cu imprimeu minunat cu trandafiri stilizaţi într-o cromatică de efect, decolteu în formă de V, poala uşor evazată şi bete satinate la terminaţia mânecilor. Fiecare piesă este un unicat! Lungime la măr. 40/42 cca. 88 cm. Material superior: 5% elastan, 95% vâscoză. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 50%. O piesă de tricotaj marca Bodyflirt - rochie frumos cambrată pe trup, prevăzută cu un design în dungi orizontale sau în culori uni trendy. Lungimea la măr. 36/38 este de cca. 86 cm. Material superior: 40% nailon, 60% acril. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 31%. Sexi şi în această iarnă! Cu un model feminin şi confortabil, decolteu decorativ şi o lungime de cca. 90 cm la măr. 36/38. Material superior: 100% acril. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 47%. O rochie de vară - minunată, cu un motiv frumos floral și dantelă la nivelul mânecilor, la guler și la decolteu. Cu fermoar de închidere la spate. Lungimea corespunzătoare măr. 38 este de cca. 90 cm. Material superior: 100% bumbac. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 37%. O rochie uşoară şi simplă de vară, realizată din bumbac elastic cu dungi trendy. Model prevăzut cu bretele delicate şi cu o lungime de cca. 90 cm la măr. 36/38. Material superior: 80% bumbac, 15% poliester, 5% elastan. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 26%. Cu un model modern, broderie decorativă şi capse aurii. Bandă de legare la nivelul taliei şi o lungime de la cca. 98 cm (măr. 36/38) până la 104 cm (măr. 56/58). Se spală la maşină. Material superior: 95% bumbac, 5% elastan. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

O rochie de vară simplă şi relaxantă, prevăzută cu bretele tip spaghetti şi un croi larg pe trup. Lungimea la măr. 36/38 este de cca. 86 cm. Material superior: 95% vâscoză, 5% elastan. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 25%. Rochie sofisticată cu o formă elegantă şi confortabilă, cu decolteul rafinat ornat cu un lănţişor auriu, ascuns în tiv. Model realizat dintr-un material cu aspect lucios frumos şi cu poala croită frumos pe lângă trup. Lungimea la măr. 36/38 este de cca. 90 cm. Material superior: 8% elastan, 92% poliester; Căptuşeală: 100% poliester. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.