MENIU

Reduceri Black Friday 2015 la laptopuri, calculatoare, telefoane, aparate foto, tablete și altele

Pentru cei care vor să achiziționeze de Black Friday 2015 produse electronice, electrocasnice sau gadgeturi, am selectat o serie de magazine online care vin cu reduceri mari.

Black Friday 2015 are o mulțime de promoții pentru întreg finalul lunii noiembrie. Am făcut o listă cu câteva dintre cele mai importante magazine care comercializează laptopuri, telefoane mobile de ultimă oră, tablete, smartwathces, aparate foto, pc-uri, monitoare, televizoare sau alte electrocasnice.

În continuare vă prezentăm cele mai importante magazine online care și-au anunțat prezența la Black Friday 2015 și ofertele lor, însă vă vom prezenta la finalul articolului și o listă foarte complexă și cu magazine online din toate domeniile care comercializează foarte multe produse la prețuri de promoție.

Black Friday 2015 – eMAG.ro

eMAG.ro domină piața magazinelor online și este cel care a adus evenimentul Black Friday în România în urmă cu 4 ani. Cu siguranță nici în acest an eMAG.ro nu va rămân restant la oferte și promoții deosebit, ei au disponibile 250.000 de produse cu discounturi pentru promoția Black Friday.

Oferta completă este AICI.

Black Friday 2015 – Yellowstore.ro

Magazinul Yellowstore este unul dintre cele mai cunoscute în domeniul aparaturii foto și video. De Black Friday ofertele sunt uluitoare atât pentru aparatele foto care pot fi cumpărate chiar și în rate, cât și pentru accesoriile de care ai nevoie, de la obiective, la lumini, genți și altele.

Oferta completă este AICI.

Black Friday 2015 – Citgrup

Magazinul online Citgrup vine cu reduceri între 17 și 44% pentru perioada de Black Friday 2015, iar zilnic sunt prezentate alte reduceri. Pe acest site găsiți disponibile calculatoare, laptopuri refurbished la prețuri foarte bune, dar și imprimante, rețelistică sau alte accesorii.

Oferta completă este AICI

Black Friday 2015 – UTOK

Producătorul UTOK este renumit pentru prețurile foarte bune ale produselor performante. În perioada Black Friday puteți achiziționa direct de pe site-ul producătorului mai multe produse cu reduceri mari. UTOK are disponibile atât televizoare, tablete și accesorii cât și o gamă diversificată de telefoane mobile.

Oferta completă este AICI.

Black Friday 2015 – GSMnet.ro

La gmsnet găsiți o serie de oferte speciale de Black Friday 2015 pentru accesorii telefoane si tablete sau pc și laptopuri. Prețurile sunt accesibile și oferta diversificată.

Oferta completă este AICI.

Black Friday 2015 – ABDcomputer

Pentru cei care vor să achiziționeze de Black Friday 2015 laptop second hand sau tablete ori telefoane, abdcomputer are o ofertă diversificată și prețuri foarte bune care chiar se vor mai ieftini.

Oferta completă este AICI.

Black Friday 2015 – ITgalaxy

ITgalaxy promite o serie de reduceri foarte importante de Black Friday 2015. Prețurile pentru telefoane, laptopuri și tablete vor fi primele reduse cu până la 30%, dar o mulțime de oferte sunt disponibile și pentru produsele refurbished.

Oferta completă poate fi consultată AICI.

Black Friday 2015 – e-Boda

e-Boda este un producător ce promite prețuri mici pe tot parcursul lunii noiembrie ka tabletele, telefoanele mobile și accesoriile propri. Gama de produse e diversificată, configurații puternice dar foarte avantajoase.

Oferta completă poate fi consultată AICI.

Black Friday 2015 – Quick Mobile

Este cunoscut faptul că cei de la Quick Mobile vin în fiecare an cu oferte tot mai bune pentru telefoane și tablete dar și alte gadgeturi ale momentului. De Black Friday gama de produse este și mai diversificată, iar discounturile mai mari ca niciodată.

 Oferta completă poate fi consultată AICI

Black Friday 2015 - Flanco

Magazinul Flanco nu are nevoie de nicio prezentare, este renumit printre clienții de electronice și electrocasnice, iar de Black Friday 2015, magazinul promite 3 zile de reduceri ca în povești.

Oferta completă va putea fi consultată AICI.

Black Friday 2015 – Evomag.ro

Evomag.ro este un magazin online foarte puternic pe piață care comercializează sisteme PC, componente, televizoare, monitoare, imprimante dar și aparate foto, video și pentru rețelistică. În plus, o gamă largă de electrocasnice e disponibilă la evomag.ro. De Black Friday promit reduceri foarte mari.

Oferta completă poate fi consultată AICI.

Black Friday 2015 – Cel.ro

Cel.ro este un alt magazin online foarte important și a cărui ofertă nu trebuie scăpată din atenție în perioada promoției de Black Friday 2015. Principalele produse comercializate sunt laptopuri, tablete, telefoane mobile și alte gadgeturi, dar și electrocasnice mari cu discounturi și mai mari de Black Friday 2015.

Oferta completă poate fi găsită AICI.

Black Friday 2015 – Interlink

 

Pentru cei care caută produse refurbished la prețuri foarte avantajoase, în perioada Black Friday 2015 magazinul Intelink trebuie accesat neaparat deoarece oferta lor este foarte atractivă, în special în zona de laptopuri și imprimante, dar și desktopuri cu configurații foarte puternice.

Oferta completă poate fi consultată AICI.

Black Friday 2015 – marketonline.ro

 

Marketonline este un magazin care se autonumește – unicul magazin online de șapte stele. De Black Friday 2015 magazinul va avea reduceri importante pentru laptopuri, calculatoare, tablete, televizoare și telefoane, dar și pentru produsele electrocasnice disponibile în stoc.

Oferta o puteți consulta AICI.

 

Black Friday 2015 – Clickshop.ro

Clickshop.ro a început să afișeze deja o parte din reducerile de Black Friday 2015 pentru televizoare, aparate foto și alte accesorii. Produsele disponibile în cadrul promoției sunt din categoria electronice, IT, telefoane mobile de ultimă generație, electrocasnice sau cele de îngrijire personală.

Oferta completă e disponibilă AICI.

Black Friday 2015 - Lista cu alte magazine

În continuare aveți o listă complexă cu un număr de peste 300 de magazine online care își anunță ofertele fabuloase pentru campania de Black Friday 2015.

realitatea.net te va ține la curent cu toate știrile legate de Black Friday 2015.