MENIU

Reconstituirea faptelor GROAZNICE din Corbu: Criminalul a fost REȚINUT! Are 29 de ani și este ospătar la o cherhana din Năvodari

Crima de la Corbu

Poliția a reținut un suspect în cazul crimei de la Corbu. Un tânăr de 29 de ani, vecin cu familia atacată, a fost prins după o zi întreagă de căutări. Individul, mascat cu o cagulă, a intrat în toiul nopții peste vecini, l-a ucis pe tată și i-a violat fiica de 20 de ani. Sora cea mică a tinerei a asistat la întreaga scenă și a sunat îngrozită la 112, în zorii zilei. Suspectul a fost audiat mai bine de două ore și dus la fața locului de anchetatori pentru reconstituire. Criminalul ar fi comis tragedia din răzbunare.

Noaptea de joi spre vineri a reprezentat coșmarul vieții pentru o familie din comuna Corbu, din județul Constanța. Criminalul a intrat în casa vecinilor cu o cagulă pe față cu intenția de a-i jefui. Numai că lucrurile au degenerat în scurt timp, și l-a ucis pe capul familiei după care i-a violat una dintre fete, pe cea în vârstă de 20 de ani. 

La scenele de coșmar a asistat și fiica cea mică a tatălui ucis, care a reușit să sune la poliție abia dimineață. Soția victimei spune că totul a fost o răzbunare. 

Violul a pornit din frustrarea că agresorul nu a găsit suficienți bani în casa vecinilor. Atacul și crima au fost anunțate la 112 de sora fetei violate. 

Criminalul din Corbu este chiar un vecin de-al victimelor. Are 29 de ani și este ospătar la o cherhana din Năvodari. El ar fi recurs la crimă, pentru că avea nevoie de bani. Agresorul a recunoscut că voia doar să-i jefuiască pe vecinii săi, însă totul a degenerat. În casa tânărului au fost găsite o macetă, haine pline de sânge și chei de la casa victimelor.

Tânăra în vârstă de 20 de ani violată a fost transportată la spital. 

Mai multe articole despre:
crima corbu