MENIU

Realitatea TV filmează infrastructura CFR din Giurgiu și deranjează Poliția: ”Actele la control!”

O echipă Realitatea TV a intrat în atenția poliției din Giurgiu, în ce filma un reportaj despre starea infrastructurii feroviare. Nu a lipsit mult ca echipa să fie trimisă cu duba la secție. Din păcate însă, nimeni din statul român nu investighează starea precară a „drumurilor de fier”.

În timp ce echipa Realitatea TV filma infrastructura feroviară din gara Giurgiu Nord, și-a făcut apariția poliția. Motivele invocate s-au tot schimbat, pentru că discuția nu mergea în sensul dorit de reprezentanții poliției. Voiau să nu mai filmăm. S-a început cu „actele la control”.

Echipa Realitatea TV s-a legitimat. Atunci, polițiștii au invocat „siguranța feroviară”.

Riscurile la care sunt expuși călătorii nu sunt însă de competența vreunui organ al legii. Grija acestora este doar să nu se creeze atmosferă.

Nici în gară nu a fost prea ușor de filmat. Pentru că banii publici și siguranța călătorilor sunt „OPȚIONALE” pentru statul român, echipa Realitatea TV a fost trimisă ...la plimbare.

Poliția spune că agenții făceau doar niște recomandări.

Un reportaj amplu despre starea infrastructurii feroviare veți putea urmări la Realitatea TV, sâmbătă de la ora 11, la Reportajele Realității.

Mai multe articole despre:
CFR Realitatea Tv Giurgiu