MENIU

Realitatea Românească, ediţie specială la ora 21:00

Mohammad Murad: „Mă simt mai mult constănțean decât libanez”

Omul de afaceri Mohammad MURAD, care şi-a anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de primar al Constanţei, spune că se simte mai mult constănţean decât libanez. România are nevoie de curaj şi viziune, trebuie să avem stabilitate şi prosperitate, a spus Murad, care a participat la o demonstraţie culinară unde beneficiari au fost turiştii aflaţi pe litoral. 

Omul de afaceri MOHAMMAD Murad vrea să devină primarul Constanţei, oraş în care trăieşte încă din anul 1994. "M-am legat foarte mult de acest oraș minunat și mă simt mai mult constănțean decât libanez. (...) Mă simt în stare să fac o schimbare majoră și voi concura cu cele mai importante orașe de pe malului Mării Negre. Cel mai important lucru este să cunoaștem problemele cetățeanului de rând, să ne aflăm între oameni, să înlocuim durerile cu bucuriile și pesimismul cu optimismul, să dăm fiecărei persoane șansa de a se afirma, să lucrăm cu toți mână în mână pentru un oraș cu atâta istorie, bogăție și un potențial enorm de dezvoltare," a spus Mohhamad Murad. 

Omul de afaceri libanez e gata să pornească la drum, pentru că ştie problemele concrete ale oamenilor de rând. Una dintre cele mai stringente este costul utilităţilor. "Nu este normal ca cetățenii orașului să plătească cea mai scumpă întreținere comparativ cu orice alt oraș din România. Să plătească transportul în comun mai scump decât orice alt oraș din România, chiar și apa fiind plătită dublu față de București. Nu este normal să luăm banii oamenilor pe o parte, iar pe cealaltă parte să oferim câte un pachet de valoare mult mai mică decât cea pe care o reprezintă încasările de la fiecare și să mai și considerăm că este un ajutor din partea primăriei." a explicat Murad



Mai multe articole despre:
murad