MENIU

Reacţiile deputaţilor în urma şedinţei PSD de la Braşov

M. Vanghelie: Avem nevoie de Iliescu, avem nevoie de întreaga echipă
A. Teodorescu: După această întrunire lucrurile se îndreaptă spre normal

După şedinţa de la Braşov a PSD, nu au întârziat să apară reacţiile în rândul deputaţilor.

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, sâmbătă, că PSD are nevoie de întreaga echipă, pentru a contribui la viitorul partidului. "Avem nevoie şi de Ion Iliescu, şi de Adrian Năstase, şi de Mircea Geoană în echipă să vedem ce avem de făcut pentru România", a spus Vanghelie.

Liderul PSD Bucureşti a mai declarat că "s-a luat o soluţie foarte înţeleaptă, că cel mai important este unitatea partidului". El şi-a exprimat încrederea că Geoană şi Iliescu vor cădea de acord asupra unei împăcări, pentru binele partidului.

Deputatul PSD Alin Teodorescu a declarat că deciziile luate în Comitetul Executiv al partidului de la Braşov arată că s-a ajuns la o stare de normalitate şi că deşi joi se hotărâse retragerea sprijinului său politic, se consideră 100% parte din echipa social-democraţilor.

"Cred că s-a ajuns la o anumită stare de normalitate", a spus social-democratul, referindu-se la decizia de a acorda un moratoriu celor care au votat împotriva moţiunii de cenzură luată sâmbătă de Comitetul Executiv al PSD.

Alin Teodorescu a mai precizat că, imediat după eşecul moţiunii de cenzură, "oamenii erau puţin cam agitaţi, cam încinşi, au luat o decizie la cald, o decizie greşită şi nestatutară" şi consideră că "după Comitetul Executiv de la Braşov lucrurile se îndreaptă către normal".

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, că Ion Iliescu trebuie să se hotărască dacă mai doreşte să facă parte din actuala echipă până după alegerile europarlamentare şi a anunţat că în partid se instituie un moratoriu în timpul căruia nimeni nu mai trebuie să atace actuala echipă.

Sursa: NewsIn
Mai multe articole despre:
PSD reacţii şedinţă