MENIU

Reacția Organizației Municipale a PNL Brașov după scandalul cu acuze de agresivitate: „Condamnăm orice fel de atac la persoană”

Reacția PNL Brașov după scandalul de agresivitate

Organizația Municipală a PNL Brașov a reacționat în scandalul în care un tânăr liberal a amenințat-o  pe viceprimărița de la USR. Acesta a postat o imagine cu doamna viceprimar având ochiul vânăt. 

„Ca urmare a cazului prezentat în mediul virtual – în care a fost implicat un membru al organizației PNL Brașov, în cursul zilei de duminică – 30 ianuarie, a fost convocată în regim de urgență o ședință a conducerii Organizației Municipale PNL Brașov.

În cadrul acestei ședințe a fost analizată pe larg situația creată și i s-a dat dreptul d-lui Pintilie Bogdan să prezinte versiunea sa asupra celor întâmplate.

Din studierea postării online și prin prisma declarațiilor acestuia nu a fost identificată nicio amenințare, așa cum fals au scris anumite persoane interesate de escaladarea acestui subiect. Cu toate acestea, dl. Pintilie Bogdan a avut o abordare greșită, iar acest lucru nu poate fi tolerat de organizația noastră.

Având în vedere că faptele și manifestările online ale acestuia contravin cu valorile promovate de PNL Brașov si aduc atingeri imaginii partidului, am considerat că se impun sancțiuni disciplinare fața de dl. Pintilie Bogdan, care de altfel și-a asumat și responsabilitatea.

Acesta și-a depus demisia din funcțiile deținute în PNL și a renunțat la calitatea de membru al partidului, încă din decursul zilei de ieri (duminică, 30 ianuarie).

Organizația Municipală PNL Brașov condamnă orice fel de atac la persoană. Disputele politice trebuie să se desfășoare doar prin intermediul schimbului de idei, prin acțiuni constructive și prin oferirea de informații relevante.

Pe această cale, în numele Organizației Municipale PNL Brașov îi prezentăm scuze publice doamnei Flavia Boghiu pentru cele întâmplate”, se arată într-un comunicat al Organizației Municipale PNL Brașov.

Vicepreşedintele organizaţiei de tineret a PNL Braşov, Bogdan Pintilie, a postat pe Facebook o fotografie cu Flavia Boghiu, viceprimăriţă USR a Braşovului, în care aceasta apare cu un un ochi învineţit în Photoshop. Pintilie, care a precizat că e vorba de “un pamflet” şi că “rozul o prinde bine peste tot”, a demisionat ulterior.

Mai multe articole despre:
pnl brasov vicepresedinte pnl scandal amenintari