MENIU

Reacţia lui Rareş Bogdan după ce s-au scumpit benzina şi motorina: "Îngroapă România"

<p>Rareş Bogdan</p>

Începând cu data de 15 septembrie, carburanţii s-au scumpit cu până la 10 bani, urcând, spre exemplu, de la 4,80 la 4,89 lei pe litru la unele benzinării. În anumite staţii din Capitală, preţul la benzină a sărit de 5 lei pe litru.

Efectele vor fi resimţite imediat de populaţie. Transportatorii sunt primii care anunţă scumpiri. Unii şoferi spun că vor refuza chiar să mai alimenteze de la pompele din ţară.

Rareş Bogdan a sancţionat dur valul de scumpiri ce se abate asupra României. Realizatorul "Jocuri de putere" a precizat că aceste decizii "vor îngropa România".

"A explodat pretul la Pompa! In urma cu 3 saptamani m-au atacat de la prezidiul PSD pe mine si pe invitatii "Jocuri de putere" ca semanam panica si ca dezinformam! Le-am atras atentia public impreuna cu domnii Cosea, Danca, Apostol, Grosu, Scwarz, Rudnitki, Ionescu, Citu, ca din cauza accizei de 16 + 16 de pe 15 sept si 1 oct vor risca sa puna populatia in fata unei scumpiri iminente! Au dat asigurari ca nici vorba si au spus ca Realitatea ar trebui inchisa si eu arestat pentru ca seman panica in populatie si nu pot ei sa munceasca pentru tara si popor! Acesti inconstienti in frunte cu Dragnea si Tariceanu-cel care declara personal ca nu se va mari pretul la pompa vor INGROPA Romania mea si a Dumneavoastra!

Au dat asigurari ca nici vorba de scumpiri pentru ca ei au purtat discutii cu OMV Petrom si LukOil si nu le vor mari redeventele doar sa tina pretul jos la pompa! Nu le-au marit redeventele din nou si aia au facut ceva pe negocierile lor secrete si au crescut pretul inca de azi noapte! Din 1 oct. urmeaza a doua serie de scumpiri la pompa", a postat Rareş Bogdan pe Facebook.

Mai multe articole despre:
benzină scumpiri motorină Rareş Bogdan