MENIU

Reacția lui Dancă după decizia CCR: „Să fii salvat până la Congres, de mână cu Valer Dorneanu și Marcel Ciolacu, e o rușine”

Ionel Dancă

Ionel Dancă a reacționat după decizia CCR prin care a amânat să discute sesizarea privind existenţa unui conflict juridic dintre Parlament şi Guvern pe tema moţiunii de cenzură a USR PLUS şi AUR. Acesta spune că este o rușine pentru un premier susținut de PNL să fie salvat în funcție până la Congres de mână cu Valer Dorneanu și Marcel Ciolacu.

„Urât mod a ales Florin Citu să intre în politică la vârf! Să fii salvat în funcție până la Congres, de mână cu Valer Dorneanu și Marcel Ciolacu, călcând în picioare statul de drept si democrația din România, este de-a dreptul o rușine pentru un premier susținut de Partidul Național Liberal!

Mi-a fost drag Florin Citu, când eram colegi, însă totul are o limită și o măsură și de aceea mai drag îmi este Partidul Naţional Liberal #FaraPSD!”, a transmis, joi, Ionel Dancă.

Curtea Constituţională a României urmează să discute pe 28 septembrie sesizarea privind existenţa unui conflict juridic dintre Parlament şi Guvern pe tema moţiunii de cenzură a USR PLUS şi AUR, au precizat, joi, pentru AGERPRES, oficiali ai CCR.

Mai multe articole despre:
ionel danca ccr decizie florin citu