MENIU

Reacția fostului șef al Microsoft România după denunțul lui Gabriel Sandu

Fostul șef al Microsoft România, Călin Tatomir, susține că Gabriel Sandu minte în denunțul său și își rezervă dreptul de a-și apăra reputația în instanță.

Analiza denuntului domnului Gabriel Sandu vizeaza doua componente - descrierea unor “elemente din contextul in care s-a derulat operatiunea Microsoft și descrierea “implicarii reprezentantilor SRI si a unor inalti demnitari”.

“In 2009, am rezistat insistentelor domnilor Calin Tatomir, Sorin Eftene, Florin Pletea, care erau facute direct sau prin intermediul ambasadei SUA… pentru a include si solutia de rezolvare a licentelor Microsoft” (pag. 9).

Situatia de fapt relatata se refera la contractul incheiat in vara lui 2008 si neplatit de MCSI. Asa cum am aratat, in vara lui 2008 domnul Calin Tatomir nu era angajatul Microsoft si nici nu cunostea detalii despre acest contract incheiat anterior angajarii lui la Microsoft. In plus, in anul 2009 domnul Calin Tatomir s-a intalnit cu domnul Gabriel Sandu cel mult de doua ori pe parcursul a 12 luni, fara ca discutiile dintre acestia sa depaseasca un cadru strict protocolar, se arată în analiza lui Tatomir. 

(...)

In legatura cu a doua componenta analizata, denuntul nu face nici o referire la domnul Calin Tatomir si intelegem a nu face nicio referire.

Domnul Calin Tatomir intelege si respecta autoritatea instantelor de judecata sesizate de procurori prin rechizitoriu. Iata de ce, orice alte considerente de detaliu le va exprima exclusiv in fata acestora si se va abtine de la orice comentariu public pe temele deduse judecatii, se mai precizează în document.

 

Citește mai multe pe stiripesurse.ro.

Mai multe articole despre:
Sandu tatomir