MENIU

Rețeta simplă care a vindecat-o pe femeia din Suceava de cancer

De ce nu isi explica medicii minunea vindecarii de cancer a femeii din Suceava? Iata cum se prepara reteta care a vindecat-o!

Este destul de simplu: acestia nu cred in asemenea metode de vindecare si nici macar nu-i intereseaza, intrucat castigurile din medicamentele chimice pe care le presciu sunt colosale. Explicatia vindecarii cancerului Doinei Lehaci: in primul rand, utilizarea ingredientelor pe care le contine reteta Moinicai Tatoiu care sunt uimitoare, si, in al doilea rand, increderea in puterea de vindecare a organismului care este vitala in asemenea situatii.

Iata de ce ingredientele din reteta sunt uimitoare:

Mierea de salcam

Mierea de salcam contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrina, compusi ai azotului. Aceasta are un continut de fructoza mai mare decat al celelalte tipuri de miere (41,7%) si contine 10% zaharoza si maltoza si 34,7% glucoza, avand pH-ul 4. In total, mierea de salcam contine 435 substante. Stim foarte bine ce beneficii pentru sanatate ne pot aduce multe dintre substantele continute, insa trebuie sa trecem pe lista de acum inainte si vindecarea cancerului.

Medicii au ramas fara cuvinte! Aceasta romanca s-a vindecat de cancer in stadiul final 

Polenul de albine

Polenul de albine este un remediu holistic utilizat in intreaga lume. El este considerat unul dintre cele mai complexe alimente naturale intrucat contine toti nutrientii necesari bunei functionari a organismului. Datorita continutului sau, polenul de albine poate trata o multitudine de conditii de sanatate, de la calmarea pielii,tratarea alergiilor,intarirea sistemului imunitar pana la vindecarea cancerului.

Citeste continuarea pe BZI