MENIU

Răzvan Cuc s-a răzgândit: vrea autostrada Comarnic-Brașov din bani publici

<p>Răzvan Cuc</p>

Răzvan Cuc aprobă hotărârea prim-ministrului Viorica Dăncilă de la face autostrada Comarnic-Brașov din bani de la Guvern

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc susținea că Autostrada Comarnic-Brașov să fie construită în parteneriat public privat. Acum, s-a răzgândit și apreciază decizia premierului Viorica Dăncilă, care a anunțat că șoseaua spre munte va fi făcută din bani publici.

”Decizia doamnei prim-ministru a fost una binevenită (ref. Comarnic Brașov), este un proiect matur, este un proiect care poate fi lansat imediat.
În România, românii construiesc nu altcineva. Străinii vin cu mapele apoi apelează tot la români.

Referitor la km de autostradă promiși, ministrul Transporturilor a scăzut numărul acestora de la 180, câți erau la începutul acestui an, la doar 100.
”La preluarea mandatului domnului Neaga a lansat un număr de kilometri. Am spus că voi face tot ce pot, eu personal nu am crezut că vor fi terminați cei 180 de km de loturile care vor fi deschise. Dacă însumați veți ajunge undeva la 100 de km dați în grafic”.
Întrebat dacă va demisiona în cazul în care nu sunt gata, Răzvan Cuc a declarat: ”Dacă de acum înainte plouă trei luni de zile, ce pot să fac eu, să-i spun lui Dumnezeu să își pună mandatul pe masă?

Mai multe articole despre:
null