MENIU

Răzvan Ciobanu a murit, iar un detaliu uluitor ar putea duce cu gândul la sinucidere

Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea pe DJ 226, între localităţile Năvodari şi Săcele, a părăsit carosabilul şi a intrat în mai mulţi copaci.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, şoferul a rulat cu autoturismul aproape un kilometru în afara şoselei. Ancheta poliţiştilor şi procurorilor privind cauza şi împrejurările producerii accidentului rutier este în derulare.

Citiţi şi:

Răzvan Ciobanu a murit. Ce au găsit anchetatorii la locul accidentului e surprinzător, schimbă totul

Totuşi, surse care au ajuns la locul accidentului susţin că varianta sinuciderii n-ar trebui scoasă total din calcule. De ce? Pentru că nu există urme de frânare la locul accidentului.

La locul accidentului este o curbă, iar maşina a tăiat direct curba şi s-a oprit în acei copaci, după ce a mers 1 kilometru şi pe câmp. Nu există urme de frânare", spun cei care au fost la faţa locului. În acest caz, ne putem gândi la două variante: fie şoferul a adormit la volan, fie ipoteza sinuciderii.

Răzvan Ciobanu conducea un Range Rover, o maşină de peste 100.000 de euro, care la testele de siguranţă obţine calificative maxime. Practic, acest SUV este ca un "tanc" şi numai un impact după o viteză foarte mare poate determina rănirea foarta gravă şi implicit decesul pasagerilor.

Mai multe articole despre:
Răzvan Ciobanu ipoteza sinuciderii