MENIU

Răzvan Ciobanu a murit. Greșeala fatală care i-a adus moartea. Ipoteza ȘOC

Razvan Ciobanu nu purta centura de siguranță

Răzvan Ciobanu a murit. Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier în această dimineață. Din câte se pare, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de niște copaci de pe marginea drumului, în localitatea Săcele, județul Constanța. O ipoteză șoc lansată de fostul pilot Titi Aur este că e posibil ca Răzvan Ciobanu să nu se fi aflat la volan, ci pe scaunul din dreapta. În oricare dintre variante, dacă purta centura de siguranță scăpa aproape nevătămat din acest accident, dat fiind bolidul în care se afla.

Răzvan Ciobanu a murit. Mai multe detalii șocante au ieșit la iveală imediat după accident: Răzvan Ciobanu a fost găsit mort la câteva ore de la accident, mașina lui a mers pe câmp aproape 1 kilometru, iar creatorul de modă a murit deși partea șoferului nu a fost grav avariată în timpul impactului.

Citiţi şi:

Răzvan Ciobanu a murit, iar cum l-au găsit salvatorii lângă maşină e şocant. Atenţie imagini teribile!

Răzvan Ciobanu a murit. Corpul lui Răzvan Ciobanu a fost găsit la câțiva metri în afara mașinii Range Rover, între copaci.  

Răzvan Ciobanu a murit. Fostul pilot de raliuri Titi Aur a venit cu o ipoteză-șoc, după ce a văzut datele accidentui de circulație. Acesta susține că este aproape sigur că designerul nu a purtat centură de siguranță, dar nu e exclus ca la volan să fi fost o altă persoană, care a fugit de la locul tragediei.

Răzvan Ciobanu a murit. "Razvan Ciobanu nu purta centura de siguranță, asta este aproape sigur, pentru că a fost aruncat din mașină. Dacă extindem sfera de speculație, poate ca Răzvan Ciobanu să fi fost pe scaunul din dreapta și altcineva să se fi aflat la volan. Acea persoană poate că a plecat de la locul accidentului. E greu să mă pronunț, dar nu exclud acum nicii ipoteza sinuciderii, depinde de locul unde a intrat pe câmp. Dacă nu porți centura de siguranță, poți fi aruncat pe oriunde și de pe scaunul din dreapta și din portbagaj", a declarat Titi Aur la Realitatea TV.

Răzvan Ciobanu a murit. Ipoteza sinuciderii pare să fie mai mică totuși în acest moment, dat fiind că a mers o bună bucată de drum pe câmp înainte să se izbească de copaci.

Răzvan Ciobanu a murit. Răzvan Ciobanu a intrat pentru prima dată în lumea modei când avea doar 19 ani. În septembrie 2007 el a participat alături de Irina Schrotter și de alți designeri din întreaga lume la expoziția internațională de design vestimentar The Train, desfășurată la New York. 

Răzvan Ciobanu a murit. Timp de doi ani, Răzvan Ciobanu a locuit în străinătate. În acea perioadă, el nu a lansat nicio colecție în România, însă a colaborat cu branduri cunoscute, precum Lowe, Armand Basi, Westwood și o divizie Zara. Răzvan Ciobanu a declarat public că este homosexual, însă nu a fost niciodată de acord să vorbească despre acest subiect, considerând că sunt lucruri personale.

Răzvan Ciobanu a murit. Primele imagini cu maşină făcută zob!

Mai multe articole despre:
Răzvan Ciobanu