MENIU

Răzvan Ciobanu a murit. Ce au găsit anchetatorii la locul accidentului e surprinzător, schimbă totul

Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, la vârsta de 43 de ani, în urma unui accident rutier produs la ieşirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, judeţul Constanţa. Acesta era singur în maşină şi, din cauza vitezei, a ieşit de pe carosabil, lovind mai mulţi copaci. 

Surse din anchetă susţin că Răvan Ciobanu a mers aproximativ 1 kilometru pe câmp, pe lângă partea carosabilă, înainte să intre în copaci. Impactul a fost atât de violent încât copacii au fost smulşi din rădăcină. Specialiştii susţin că fostul creator de modă nu ar fi purtat centura de siguranţă, întrucât partea stângă a maşinii, adică partea cu şoferul, este intactă. Foartea grav avariată este partea dreaptă a autoturismului.

Citiţi şi:

Răzvan Ciobanu a murit, iar cum l-au găsit salvatorii lângă maşină e şocant. Atenţie, imagini teribile!

Dar acum vine partea surprinzătoare care ne-ar putea duce cu gândul că Răzvan Ciobanu nu era singur în maşină: la locul accidentului au fost găsite două cărți de identitate. Una îi aparține victimei accidentului, în timp ce celălalt buletin este al unui tânăr din Călărași. De asemenea, în mașină ar fi fost găsite poșeta unei femei, precum și pantofi de femeie. 

Răzvan Ciobanu conducea un Range Rover, o maşină de peste 100.000 de euro, care la testele de siguranţă obţine calificative maxime. Practic, acest SUV este ca un "tanc" şi numai un impact după o viteză foarte mare poate determina rănirea foarta gravă şi implicit decesul pasagerilor.

Mai multe articole despre:
Răzvan Ciobanu 2 buletine