MENIU

Răzbunarea halucinantă a unei românce din Spania după ce a fost concediată - Ce a putut să facă

Romanca in Spania

Răzbunare halucinantă a unei românce. Aceasta a jefuit în fiecare zi, timp de 2 luni, o cunoscută gelaterie din Palma de Mallorca. Se pare că femeia lucrase acolo anterior, însă fusese concediată. 

Proprietarul păgubit poveste cum, două femei-foste angajate, au intrat în incintă atunci când locația era închisă, folosind o copie a cheii ușii. Femeile furau sume mici de bani și mâncau înghețată. Chiar dacă există camere de supraveghere, acestea erau vizionate de regulă în timpul programului de lucru. Accidental a fost urmărită o filmare din timpul nopții și așa au fost descoperite. Proprietarul estimează că, în cele două luni, au furat aproximativ 15.000 de euro. După ce a văzut filmările, mai mulți angajați le-au așteptat pe cele două femei pentru a le prinde în fapt. Patronul a sunat la poliție, iar suspectele au fost arestate. 

Ricardo Falcone, proprietarul gelateriei Rivareno, una dintre cele mai vizitate din Palma, a explicat marți pentru Ultima Hora că femeile au intrat în incintă atunci când locația era închisă, folosind o copie a cheii de la ușa de la intrare pe care au făcut-o înainte să fie date afară.Se pare că cele două fete, în vârstă de 23 de ani, se prefăceau că aleargă de-a lungul Paseo Maritimo, noaptea, îmbrăcate în haine sport, iar când treceau prin fața gelateriei intrau rapid și furau mici sume din casă. Apoi mâncau și niște înghețată și plecau. Au făcut asta timp de două luni. 

Falcone a calculat banii furați „între 10.000 și 15.000 de euro” și a explicat că, după ce a vizionat videoclipurile camerelor de securitate, luni seara, el și alți angajați i-au așteptat pe cei doi hoți. Cele două tinere, ca în fiecare seară, s-au întors la gelaterie, dar de data aceasta au căzut în capcană.

Mai multe articole despre:
razbunare romanca in spania inghetata