MENIU

Război Israel-Hamas | 168 de persoane vor fi aduse din Israel cu un zbor de la Brașov

168 de persoane vor fi aduse din Israel cu un zbor de la Brașov

O aeronavă va aduce, luni, în țară, 168 de români care așteaptă să plece din Israel din cauza războiului. Avionul va decola din Brașov spre Tel Aviv în jurul orei 17.15.

Dan Air face luni încă o cursă pentru a aduce acasă români care fug din calea războiului din Israel.

„Dan Air este astfel singura companie din România care mai operează zboruri în Tel Aviv, după ce compania Tarom a suspendat cursele către această destinație. Avionul va decola spre Tel Aviv, de la Brașov, în jurul orei 17:15 și va ateriza în țară, la București, pe Aeroportul Otopeni, în jurul orei 00:15. 168 de pasageri așteaptă să ajungă în siguranță acasă, alături de familii, după ce conflictul militar s-a amplificat în ultimele zile”, transmite compania.

„După zborul de sâmbătă, autoritățile din Israel ne-au notificat că au restricționat accesul pentru avioanele civile din motive de siguranță, având în vedere că atacurile cu rachete s-au intensificat. Imediat după ce s-a ridicat această restricție, am continuat să operăm zboruri, având în vedere că încă sunt români prinși în Israel, iar cererea de repatriere a devenit din ce în ce mai mare. Avioanele pleacă goale către Israel și revin în țară pline. Vreau să le mulțumesc încă o dată echipajelor pentru curajul și implicarea de care au dat dovadă”, a spus Matt Ian David, CEO compania aeriană Dan Air.

 

Mai multe articole despre:
romani israel brasov