MENIU

RĂZBOI între primarul Robert Negoiță și consilierii USR: La Sectorul 3, USR e șeful PNL. Ce i-a scris edilul lui Cioloș

100% Tu decizi, la Realitatea PLUS / Captură video

Este război politic la Primăria Sectorului 3 din Capitală. Edilul, Robert Negoiță susține că nu ajunge la nicio înțelegere cu consilierii USR, care s-au aliat cu liberalii și împreună boicotează orice orice propunere de progres a comunității. Primarul Sectorului 3 a trimis chiar și o scrisoare către Dacian Cioloș pentru a găsi o rezolvare, dar solicitarea lui a rămas fără răspuns. Prin urmare, Negoiță susține că dacă nu ajunge la o înțelegere cu consilierii săi va face demersuri pentru a schimba Consiliul Local. 

Robert Negoiță spune că cei de la USR votează împotriva oricărui proiect propus în ședințele de Consiliu Local. Neînțelegerile repetate cu aceștia l-au îndemnat pe edil să ceară sprijinul lui Dacian Cioloș, însă cererea să nu a avut niciun ecou.

"Nu, nu am găsit pe nimeni acolo. Nu am primit răspunsuri. Voi caută, voi mai merge acolo. E inacceptabil că în Sectorul 3, consiliul să voteze împotriva oricărui proiect", a afirmat primarul Sectorului 3.

Pentru un drept la replică, echipa "100% Tu decizi" a încercat să îl contacteze pe Dacian Cioloș, însă șeful USR-iștilor a sugerat alt nume pentru rezolvarea problemei de la Sectorul 3.

"Dl. Cioloș ne-a spus: "Bună ziua! Eu sunt la Roma azi și am mai multe acțiuni după-amiază și seara. Va recomand să îl contactați pe Lucian Judele, șeful Filialei Sector 3 a USR, care este și viceprimar, și care vă poate explica mai bine decât mine poziționarea noastră față de Robert Negoiță". Nu, poziționarea față de Sectorul 3! Și acum Cătălin îl sună pe dl. Judele de nu se mai oprește", a afirmat jurnalistul Laurențiu Botin, relizatorul emisiunii "100% Tu decizi", de la Realitatea PLUS. 

"Există o majoritate clară și foarte consolidată, adică votează orbește împreună 16 (9+7 - USR+PNL). În acest moemnt, în Sectorul 3, USR este șeful PNL. După sărbători luăm serios în calcul să începem acest demers pentru demitera acestui consiliu. Am speranțe că vom reuși să îi trimitem acasă să facem alte alegeri", a arătat Robert Negoiță.